Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Не мога да правя сравнение, понеже имам само втората. Ножицата си заслужава и повече пари. Помня, че в началото пускаха няколко модела. Единият даже беше такъв като на снимката по-долу.
Прикачен файл:
shears.PNG
Не знам колко ще издържи тефлоновото покритие, но не е мръднало досега, острието и то е добре.
EDI - майстор
fore написа:
Ама правата хваща по големи клони и е по яка, като резец и челюсти.
За по-големи клони от тези, които реже клюна си има друга техника. :-D
Росене, добра изглежда машинката на вид, 120 вата са в горната граница на този вид машини.Ножове се намират всякакви видове и марки, на всякакви дължини.
harvest - специалист
колеги виждали ли сте изостанали бройки от телескопичните ножици за клони???
moreno - специалист
В Враца и в двата магазина има по 2-3 бройки :partyman:
fore - майстор
EDI написа:
fore написа:
Ама правата хваща по големи клони и е по яка, като резец и челюсти.
За по-големи клони от тези, които реже клюна си има друга техника. :-D
Росене, добра изглежда машинката на вид, 120 вата са в горната граница на този вид машини.Ножове се намират всякакви видове и марки, на всякакви дължини.
Нали,

а аз пък даже имам и от нея !

Банцига незнам дали ще върши кой знае каква работа ? А и скоростта на рязане ще е мака сигурно.

Тази шлифовала дали ще може да чисти ръждите преди заваряване ?
harvest написа:
колеги виждали ли сте изостанали бройки от телескопичните ножици за клони???
Привет,
Ако си в София, днес сутринта мярнах няколко бройки от ножицата за клони в Lidl-а на Раковски 128 (до Славейков), а в петък е виждах и в този на Скобелев 62А.
vasko9999 - специалист
Прикачен файл:
IMG_20160215_143521.jpg
Снимката е за тези който се :? чудят :? дали има нужда от воден филтър на входа на водоструйката.
Филтъра е на керхер (цена 30лв.) на две коли измиване,сложен нов.
Нека всеки сам си прецени дали има или няма нужда от него.
Valyo68 - специалист
Въй въй..., затова вържи кучето и му сложи един филтър да е мирно селото! :partyman:
anabolicbeast - специалист
Valyo68 написа:
Днес в магазин на Щил - В.Търново, си намерих филтър за водоструйката, на цена 15 лв и стотинки някакви, голям е като на Керхер, добро попадение! :supz:
Относно ножицата за клони имам първата и много работа отхвърлих с нея! Доволен съм. :rock:
Колега, за този магазин ли става въпрос? - https://www.google.bg/maps/@43.079532,2 ... 56!6m1!1e1
monster18 - специалист
В лидъла този път ще пръскат с инструменти ами я кажете за това масло 10 на 40 5 литра за 30 лева как е като качество и дали става ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: