Нека намерим най-тънките цени.
Kasap - специалист
monster18 написа:
В лидъла този път ще пръскат с инструменти ами я кажете за това масло 10 на 40 5 литра за 30 лева как е като качество и дали става ?
Ми виж на тубата - трябва да си пише кои стандарти покрива.
kr1100 - майстор
vasko9999 написа:
Снимката е за тези който се :? чудят :? дали има нужда от воден филтър на входа на водоструйката.
Филтъра е на керхер (цена 30лв.) на две коли измиване,сложен нов.
:? :? Че то от кладенеца ми е по-чиста водата
kozl - майстор
Вчера беше първата работа с ударната акум.бормашина. Наложи се да разпробия патрон с Ф6мм поради затрити ключове. Ами на няколко пъти патронника се разхлабва. Това дефект ли е или са си така :?
Освен това патрона се оказа със защита и ако няма напъхан ключ не върти ексцентрика и се наложи употреба на класическа дрелка с мрежов кабел.
fore - майстор
Принципно патрона не се самоохлаба, поне при мене. Но е характерно за безключовите. Ако свредлото е калпаво или е заклинвало, е възможно да се е поошлайфало и да е станало на конус, което е помогнало да превърти в патрона. Виж има ли мустаци по опашката на свредлото от задиране при превъртането му в патрона.
И аз съм заклинвал с ударната свредла, но не ми е превъртало свредлото. Тръгва да ми къса ръцете.

Ти говориш че си разпробивал патрон на врата, ако правилно съм те разбрал. Че много патрони станаха.

Не разбрах само какво общо има защитата на този патрон за врата с това че се е наложило да се ползва дрелка на ток ? :?
Valyo68 - специалист
anabolicbeast, да точно за този магазин става дума! Предполагам филтрите ги има във всичките магазини на Щил! :yawinkle:
Фитилчо - майстор
Фрезата за канали бива ли я?
Колко вата е?
mitko64 - майстор
To на модела си е означена мощността, мисля 1350 беше. Дават я че е с константна електроника. Имаше в темата някъде отзив, много положителен, след сериозна употреба на предния моделА1.
Фитилчо - майстор
Май, ще я отиграя, че трябва да пускам тръби, кабели скоро.
Имам огромен флекс за камък 2600 вата на протул, обаче тзи ми харесва че прави двата ряза едновременно и освен това май е направено добре прахоулавянето? Някой , който е ползвал да потвърди за прахоулавянето моля?
Благодаря
mitko64 - майстор
Tрябва си и сериозна прахосмукачка, вероятно се досещаш.
sashot - специалист
monster18 написа:
В лидъла този път ще пръскат с инструменти ами я кажете за това масло 10 на 40 5 литра за 30 лева как е като качество и дали става ?
Полусинтетика. Покрива WV 505.00 и MB 129.1 . Подходящо за бензинови и дизелови двигатели вкл. с турбокомпресори. Аз го взех за Паджерото - турбодизел. На Пасата - помпа- дюза не бих го сложил.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: