Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Сутринта ми викат - "Няма ток". :-D
Прикачен файл:
Няма ток.jpg
:partyman:
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Сутринта ми викат - "Няма ток".
Не се хваща по повече от 1 проводник в 1 отвор на шината.
nikolov333 - майстор
Май е олабена входната нула..а съседните клеми по-скоро са пушени от нея. И добре, че са нямали ток, че ако бяха с двужилна и зануляване можеше да имат навсякъде.. :?
hidrazin - майстор
Таблото е на няма и три години. MADE ин софийска фирма работеща бързо и евтино.
Жълто-зелените поеха между половин и един оборот.
:partyman:
nikolov333 - майстор
Добре де това"само-развиване" ли е или не са ги стягали изобщо? Някой ползвал ли е тая шина, да дадете мнения :?
http://www.hit-electronics.com/el-mater ... amatel.htm
valentino76bs - майстор
nikolov333 написа:
Май е олабена входната нула..а съседните клеми по-скоро са пушени от нея. И добре, че са нямали ток, че ако бяха с двужилна и зануляване можеше да имат навсякъде.. :?
Започва да грее и всички кабели на шината го отнасят!
nikolov333 написа:
Добре де това"само-развиване" ли е или не са ги стягали изобщо? Някой ползвал ли е тая шина, да дадете мнения :?
http://www.hit-electronics.com/el-mater ... amatel.htm
И двата варианта са възможни!А и няма какво да ги натиска, от темературата се разширяват свиват постоянно и стават аномалии ! А тази където е на снимката е нищо по особено, просто е облякана в пластмаса.
toolegittoquit - майстор
Няма ли в крайна сметка да измислят пружинни нулеви шини или поне да имат мостче тия с винтчетата, за да пазят кабела? :x
iliya_i - майстор
valentino76bs написа:
И двата варианта са възможни!А и няма какво да ги натиска, от темературата се разширяват свиват постоянно и стават аномалии ! А тази където е на снимката е нищо по особено, просто е облякана в пластмаса.
hidrazin написа:
Жълто-зелените поеха между половин и един оборот.
Ами жълто-зелените не са се саморазхлабили от температурни разширения. Най вероятно е кофти монтаж. Майстора не се е напънал да стяга.
nikolov333 - майстор
Точно затова се замислих щом РЕ шината е олабила толкова без товар значи не е стягана добре..вероятно нулевата също... :axe:
toolegittoquit - майстор
nikolov333 написа:
Точно затова се замислих щом РЕ шината е олабила толкова без товар значи не е стягана добре..вероятно нулевата също... :axe:
Тия винтчета издълбават и режат проводниците. Резбата им е едра и лесно се разхлабват. Не знам защо са г приели за стандартизирани. За мене са опасни.

Тема "ТАП за 18 предпазителя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: