• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
ribnikolaevi - майстор
Антония написа:
Добри ли са? Да знам заслужава ли си да се разкарвам до Сребърна в тези жеги :)
Днес бях там...
Зависи какво търсиш - има някоя и друга дръжка, много панти за мебелни вратички, водобранни лайстни... Ама нищо особено - целият магазин е под 10 кв. метра...
Не те съветвам да береш жега...
Но пък имат БТК-телефони, (962-11-15; 962-11-15), по-добре първо да питаш, според мен.
Успех!
Антония - специалист
Благодаря за информацията :) Трябват ми... и аз не знам как се казва -- поставки, които се слагат в чекмедже и се използват за подреждане на прибори и на подправки. Виждала съм ги в IKEA, за съжаление по мебелните къщи няма (т.е. има само пластмасови, пък аз не искам такива), мебелистът каза, че май в Мает и може би в Тека имало. Ще взема да им звънна наистина и да питам.

Ти намери ли крак?
maroka - специалист
Антония написа:
Благодаря за информацията :) Трябват ми... и аз не знам как се казва -- поставки, които се слагат в чекмедже и се използват за подреждане на прибори и на подправки. Виждала съм ги в IKEA, за съжаление по мебелните къщи няма (т.е. има само пластмасови, пък аз не искам такива), мебелистът каза, че май в Мает и може би в Тека имало. Ще взема да им звънна наистина и да питам.

Ти намери ли крак?

Това, което ти трябва можеш да намериш ТУК

Модула е от PVC, но върши чудесна работа :)

А може би си имала предвид ТОВА
Антония - специалист
Ето това ми трябва: поставка/табла, която се слага в чекмедже и в зависимост от разпределението (преградките) се използва за подреждане на прибори, на малки бурканчета с подправки, на аксесоари за сервиране... Може да е от дърво, може да е от метал, но не искам пластмасa. Каквито се продават по всички магазини :(

Прикачен файл

tray.jpg
tray.jpg (10.53 KиБ) Видяна 5430 пъти
ribnikolaevi - майстор
Антония написа:
Може да е от дърво, може да е от метал, но не искам пластмасa.
Пробвай тук (http://www.blum.com/bg/bg/01/30/50/index.php), мисля, че ще ти харесат!
Антония - специалист
A на мен чекмеджетата ми са с механизми на Блум по принцип... :-D Блааагодаряяяя!
  • 1
  • 2

Тема "хидравличен крак за маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: