• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Само втора ръка из базара и продавалника, ново е само това.
themask - специалист
Chefo77 написа:
Като горд собственик на 2 герунга на Метабо (KS 216 Lasercut и KGS 254 M), подкрепям за избора на тази марка като герунг машини. Единственото, което мога да кажа като недостатък, е лошото прахоотвеждане. На черното бяло не мога да кажа. Очаквах повече.
Откъде го купи KGS 254?
Chefo77 - майстор
Чрез Ники (Kumay), през Томика - от Киров. Дълга история, но го взех на много, ама МНОГО добра цена (за което сърдечно благодаря на точния човек) - промоция в промоцията.
nikolson - майстор
Който иска, да скача: http://olx.bg/ad/ober-freza-dewalt-1850 ... 5f7c8f15cb Не знам с инчови цанги ли е, но цената е добра.
PIP - майстор
Според предназначението теглото и размера, а според бюджета марката и модла. За какво ще ги ползваш най-често.
themask - специалист
Както казах, няма да правя врати, а по-скоро разни дребни неща, но обикновено гледам да мисля в перспектива, за да не се окаже след година примерно, че това, което съм купил, не върши работа :)
Сега специално имам идея да направя сандъчета (180х50х50см) за едни туи на терасата...

Ако можем да издействаме някой герунг на добра цена оттук ще съм благодарен :partyman:
Chefo77 - майстор
То и аз така тръгнах за KGS 216, но разликата с 254 беше малка, та реших да инвестирам. Но определено не съм дал 700 лева!!!
50 см с това не можеш да режеш (освен на 2 пъти), за 1.80 да не говорим :lol:
themask - специалист
Chefo77 написа:
То и аз така тръгнах за KGS 216, но разликата с 254 беше малка, та реших да инвестирам. Но определено не съм дал 700 лева!!!
50 см с това не можеш да режеш (освен на 2 пъти), за 1.80 да не говорим :lol:
Хаха, ти пък - няма да режа такива размери. Това са габаритите на сандъчето. Ще го облицовам с вертикални дъсчици ламперия.
PIP - майстор
Преди година търсех 10инчова пендула и отделих доста време за проучване по въпроса. Твоите изисквания са по-различни от моите, но едни от най-хвалените 216мм пендули са тези на hitachi, аз имам dw712,която е много точна и надеждна, но е спряна от производство. Ако гониш бюджет няма смисъл да гледаш по-голям размер. Metabo не съм ползвал, но имам двама приятеля с такива и са много доволни.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: