Нека намерим най-тънките цени.
Георги Иванов(алцек) - специалист
То хубаво че иска да ги продаде,но с тези дървени лагери ? Че изхвърлих кутията с катрана от каруцата на дядо. :?
nikolson - майстор
Според мен лагерът е
Прикачен файл:
лагер.PNG
лагер.PNG (80.82 KиБ) Видяна 2807 пъти
Да от джилязо е :shock: ,аз съм гледал външното до него .
Николай Николов - специалист
http://olx.bg/ad/prodavam-bantsig-ID5QH5I.html Не пише колко см са колелата, но пък изглежда добре.
MamaMy - майстор
Хайде на кеновете. Пише, че има наличности. Който купил купил. Аз повече не давам и ще си имам.
Има по-голям размер от моите. Имало е и по-малък, но свършил:
http://olx.bg/ad/kegove-za-kola-11-000- ... 5f6ZS.html

Код: Избери всички

Кегове за кола 11 000 бройки на склад ! Хром никелови съдове, подходящи за всякаква употреба - за съхранение на домашен алкохол /ракия, вино/. За разширителни съдове за соларни системи.

Кеговете са 20 литрови. цената им е 22 лв. тежат 4.5 кг, издържат на 8 атмосфери работно налягане, и на 11 - 12 пиково. дебелината на стената им е 1 мм. Неръждаема стомана за хранителни цели, антисептични. Съдовете са лесни за почистване. Кеговете са с прави корпуси, нямат вдлъбнатини и наранявания. Съдовете са под налягане, което означава, че не уплътненията са здрави, вентилите също.
Цената е 22 лв за кегове БЕЗ предпазен вентил.
Цената на кегове с предпазаен вентил на капака е 27 лв !!!
подходящи са за съхранение на бира, вино, ракия, всякакъв вид домашен алкохол, прясно мляко. Подходящи за съхранение на прясно и сурово мляко. Устойчиви на агресивни химикали.
Малките кегове свършиха. В момента разполагаме само с големи.
Имаме от кеговете на кока - кола с пин лок фитинги,
както и от кеговете на пепси кола с бал лок фитинги - общо около 10 000 броя !!!

Кегове, кенове, канти, кейги, кег, канта, корнелиус, кен, кока кола, пепси кола, пост микс, премикс, безалкохолни напитки

неръждавейка, неръждаема стомана, инокс, хром никел
съдове, гюмове, казани, водосъдържатели, разщирителни съдове, бидони, съдове за течности 
Извинявам се за спама,но внимавайте много момчета с тези кегове при съхранение на домашни напитки и то особено под налягане.Преди четири години в Разград един познат остана без част от черепа си точно при използването на такива кегове,просто си е шампанизирал виното и белята станала за секунди.
nikolson - майстор
Много несериозен е. Някакво хлапе. Продаваше неръждавейки. Офисът му е в Студентски град, складът беше другаде. Някаква фирма за охранителни системи и техника.
dpp - специалист
Ако бяха по 10 лв бих си зел 10-на за съхранение на Ракия.. Дали стават за домашна ракия? Ккак се изсипва съдържанието после? :?
Найденов - специалист
Дали ще станат за бутилка за компресор (хладилен)?
Уж имат предпазен клапан...
lov - майстор
Що да не стане. Като трябва слагаш си още един препазен вентил.
Иначе подобна история като на колегата с газирането и гръмването на бутилка я гледах в съседния гараж преди години. Правя си газирана вода и газирани сокчета директно в РЕТ бутилки за безалкохолно. Да ама комшията решил да прави същия номер но без редуцир вентила щото газта свършила и налягането било спаднало. Та директно от бутилката и после целия гараж в сокчета. Норманото налягане при газиране ето си я държат тези бутилки е 4 атм. провал съм ги до 12 стават като круши и държат. Ама в неговата явно е било повечко и меренето е било само на око :lol:

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: