Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
n_a написа:
Valyo68 написа:
...А и бутона за пускане трябва ли постоянно да се натиска за да работи?
Пробвай да натиснеш спусъка и червеното кръглото на дръжката до него. Направено е за десен палец. Би трябвало да застопори спусъка.
Червения кръгъл бутон е за блокировка против случайно пускане, а не за застопоряване на ключа.
Николай Николов - специалист
fore написа:

Този банциг - имаше и от него доста бройки. При него как стой въпроса с консумативите и какво може да се реже най добре с него ? До каква дебелина ?
Това дори не е банциг, просто лидълджийте толкова си могат в превода. Това е контурен трион, ако е направен както трябва може да се реже и дебел материал (ако е за праволинейно рязане - забрави). Силата на това чудо е в криволинейното рязане. Довечера ще ида да го видя как седи, ама на първо гледане ми изглежда скъпо.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
anabolicbeast написа:
n_a написа:
Valyo68 написа:
...А и бутона за пускане трябва ли постоянно да се натиска за да работи?
Пробвай да натиснеш спусъка и червеното кръглото на дръжката до него. Направено е за десен палец. Би трябвало да застопори спусъка.
Червения кръгъл бутон е за блокировка против случайно пускане, а не за застопоряване на ключа.
Ясно. Няма ли упътване към машинките?
fore - майстор
Николай Николов написа:
fore написа:

Този банциг - имаше и от него доста бройки. При него как стой въпроса с консумативите и какво може да се реже най добре с него ? До каква дебелина ?
Това дори не е банциг, просто лидълджийте толкова си могат в превода. Това е контурен трион, ако е направен както трябва може да се реже и дебел материал (ако е за праволинейно рязане - забрави). Силата на това чудо е в криволинейното рязане. Довечера ще ида да го видя как седи, ама на първо гледане ми изглежда скъпо.
Вярно -режещите елементи са като ножовки, а не е кръгла банциг лента.

Сигурно ще реже, поне до 5 см както го дават при 90 градуса. Действително силата му е в кривите срезове. Цената- нали поне за желязото трябва да си избият парите. Може и да е леко скъпо, но е по към екзотиката при ел. уредите тази машина.
mitko64 - майстор
Скъп е защото има осветление и обдухване,маса от алуминий. То си е за моделизъм, съмнява ме 5 см. да отреже.
fore - майстор
Вярно е че има екстри. Занчи е подходящо за изработване на влакови макети примерно.
Георги Иванов(алцек) - специалист
mitko64 написа:
Скъп е защото има осветление и обдухване,маса от алуминий. То си е за моделизъм, съмнява ме 5 см. да отреже.
Моя копирен трион не е Лидълски,но реже 5 см.,това му е максимума.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
nikolson написа:
n_a написа:
nikolson написа:
...Според мен...
Нищо не са писали за лидълското
И тука не е писано. :yawinkle:
Понеже сте мъжки клюкарки - не дадохте отговор на впроса, ми само се часахте :-) Ще ви светна. Мама си пили ноктите с дремела на тате и си помислих да и го подменя :-) но докато проучвах розовите варианти, я попитах, а тя категорично ми отказа. И по-полекинка с мен, че аз си чистя зъбите с копие :lol:
Andri01 - майстор
То и копиятата свършиха по пазара-за илач няма :(.
kr1100 - майстор
"Варненци обикновено пазарим и от двата магазина - в смисъл първо в единият, а после в другият."
Да , но е заформен още 1 Кауфлад дамно там се излюпи и ЛИДЛ. . ул. Девня района на ПКИ до комина на бившата леярна на ВАМО. Ройона е продаден, за Вамо то не знам /офф ул . Девня след Шел а преди кръговото преди моста./
В понеделник започва събарянето.
Последна промяна от kr1100(стар) на съб мар 26, 2016 10:23 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: