Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Блокове има, но са отвъд булеварда, а подлеза дали го върнаха обратно след като беше някаква дискотека?Защото ако е на блока с плочките и на недоразуменията на "Батак", са си фалирали отвсякъде :)
Не позна.Говорих за блокчетата руски тип и типа китайска стена с/у х-л Златно лале/по възрастните го знаят като бившето тържище/.Там беше и басейнова дирекция до пожара. ИМа пътека от бетонни плочи от блока до започнатата попстройла за хотел и тази пътека извежда точно в горния край на Шел / към мостта/
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
MIRO_073 написа:
https://...
Някога работил ли с акомулаторни инструменти? Изобщо работил ли си?
MIRO_073 - майстор
n_a написа:
MIRO_073 написа:
https://...
Някога работил ли с акомулаторни инструменти? Изобщо работил ли си?
Изобщо работил съм. А за инструменти и с акумулаторни съм работил. Ама не разбрах защо ме питаш колежке? Представям идеята. Какво те гложди?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
MIRO_073 написа:
Представям идеята. Какво те гложди?
На промоция ли е? От лидл?
А конкретно, инструмент 5 с 1 батерия не струва
nanobanano - специалист
Струва и то доооста пари :-D
XpacTa - специалист
prascho написа:
Хидравличният крик от Лидл или Кауфланд е за предпочитане?
Ако говориш за крокодила - от кауфланд, щото беше 35 лева срещу 50... ама надали може да се намери вече.
stan73 - майстор
Някой има ли излишна повредена или празна батерия/корпус от батерия за винтоверт Парксаид PABS 18A1, която не му трябва ? Иска ми се да експериментирам нещо...
kr1100 - майстор
XpacTa написа:
prascho написа:
Хидравличният крик от Лидл или Кауфланд е за предпочитане?
ЛИдл ския крик след 3г изпуска бавно .Ще му сменям гумичките скоро.
nanobanano - специалист
Аз взех от Метро 2тона крокодил за 34лв с ддс преди няколко месеца,а сега в брошурата е доста по-скъп.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: