• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Антония - специалист
А бе, пак да се обадя, въпреки че не разбирам, ама... боядисване със спрей някакъв термин ли е или става дума за обикновената боя, която се продава в спрейове? Имам няколко такива, ползвах ги за освежаване на окачения таван в стария апартамент, идеални са за метални плоскости. Само дето са бая отровни и трябва да носиш маска.

Spray Paint COSMOS LAC -- много лесно се нанася, пък и е някак много по-бял от всяка една боя в кутия, която съм купувала.

Прикачен файл

cosmos-lac.jpg
cosmos-lac.jpg (32.72 KиБ) Видяна 7128 пъти
the_bull - помощник
Боядисването със спрей е най-нетрайното боядисване. За подобни цели не е управдано. Спрейовете са на ацетонова основа както автомобилните бои и за да са трайни във времето е необходимо след боядисването да се напръскат с защитен лак. Като разбира се повърхноста трябва да е много добре подготвена преди това. Също е добре да се знае, че разходът им е голям и излиза изключително скъпо боядисването на големи детайли.
bikerider_ - специалист
А, ОК, това исках да прочета! Благодаря на yurig и the_bull за подробното разяснение! Едва ли ще китвам вратата, но ще я чистя с механична четка и ще я грундирам със сигурност, предвид това, че през зимата тъне в 80см сняг... :-D А боята Протекта съм я ползвал и не останах доволен, затова ще действам по обичайния начин - грунд и боя отгоре.
velsi - Почетен майстор
Освен всичко друго боята във флакон е доста рядка, струята не е така фина както при пръскане с пистолет и много лесно се получава отичане, а това определено влошава крайния резултат.
al-import ltd - специалист
Разполагам с нужната машина за боядисване супер качествено и бързо ако искаш повече инфо пиши.
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване на метална врата със спрей?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: