gogo7777 написа:...споко и у ваше село ще отвори ГСМ.ГСМ? А иначе - Кога? Като стегнах колата, почнах да минавам по 50-60-70км на ден. Знаеш ли цената на горивото как бие през пръстите при такива разстояния на ден?
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777
- майстор
1540 мнения в "Измами с разход на гориво."
toolegittoquit
- майстор
Chefo77
- майстор
toolegittoquit написа:Тъй като хората рядко сипват по резервоар, общото количество продадено гориво да не е толкова високо, пък да му се носи славата. Не знам.Сигурен ли си в това, което казваш?
Това, което знам е че в момента не е отворил бензиностанции в повечето от най-големите градове в страната. Не виждам логика да се отвори в Айтос, а не в Бургас.Удобно ни пропуска, явно го е страх да бъде на територията на Лукойл.
Защото аз си мисля, че зареждат доста по-голямо количество, отколкото на другите бензиностанции. И съм го виждал това. А и няма смисъл да чакаш 10-15 минути (и нагоре) и да сложиш газ за 5 лева

А защо не идва в Бургас - ами защото сте Бургас, мрази ви

Вероятно защото за всяко нещо си има време. Не се притеснявай, ако не го очушкат, и при вас ще дойде. А и да не дойде - голяма работа. За него.
Ама на теб какво ти пука, Форделата нали само мирише нафтата, при разход 4/100 е все тая дали 20 стотинки отгоре или отдолу.

Гого, не му давай такива сложни термини, момчето не е ходил в казармата и няма как да знае какво е ГСМ

Гориво-смазочни материали, мамин.
toolegittoquit
- майстор
Chefo77 написа: Ама на теб какво ти пука, Форделата нали само мирише нафтата, при разход 4/100 е все тая дали 20 стотинки отгоре или отдолу. ...Гого, не му давай такива сложни термини...1. Форделата не е важно какво гори, важното е да мога да спестя още от разходи за горива. Всяка икономия от едно перо дава възможност за пренасочване на паричните потоци в други приоритетни пера. Не знам, сигурно ти правиш по 100км на седмица, седмица и половина, аз правя по толкова на ден понякога. Когато не дегустирам спиртни напидки така се случва, че много може да карам...
2.Мислиш ли, че човек може да помни всичко или да го интересува?
п.п Варна мразите ли ни? Ще дойда да ви лепя плакати на центъра "Бургас - по-хубав от Варна"
Chefo77
- майстор
Ако искаш, да ти дам телефона на Марешки, да го питаш лично, а?
Мислиш ли, че правя по 100 км на седмица, след като всяка седмица фулирам? И аз ги правя главно градско, не като теб от село до града и обратно или от едното до другото село. За разлика от теб, аз помня.
И не съм казал, че Варна ви мразим. Защо да ви мразим? Хубав град е Бургас. Бъзикнах, че Марешки може да мрази Бургас. Чети добре окончанията.
Пък и какво те касае, ти нали беше от околието някъде?
Недей идва да лепиш тъпи плакати. Ще те намерят някъде с лопата в задника. Има достатъчно ненормалници по света.
Няма как да забравиш нещо, което не си запомнил. Което няма как да не стане, ако си бил в казармата. Сиреч ...
Мислиш ли, че правя по 100 км на седмица, след като всяка седмица фулирам? И аз ги правя главно градско, не като теб от село до града и обратно или от едното до другото село. За разлика от теб, аз помня.
И не съм казал, че Варна ви мразим. Защо да ви мразим? Хубав град е Бургас. Бъзикнах, че Марешки може да мрази Бургас. Чети добре окончанията.
Пък и какво те касае, ти нали беше от околието някъде?

Недей идва да лепиш тъпи плакати. Ще те намерят някъде с лопата в задника. Има достатъчно ненормалници по света.
Няма как да забравиш нещо, което не си запомнил. Което няма как да не стане, ако си бил в казармата. Сиреч ...

toolegittoquit
- майстор
Chefo77 написа:Мислиш ли, че правя по 100 км на седмица, след като всяка седмица фулирам?Нямаш си на идея колко неща, които си помнил, си забравил. Стига се прави. За другото - не знам. Аз с VW имах 15К километра за половин година. Ако фулираш, то е защото в града разходът е висок. И защото не ползваш алтернативният ви хубав градски транспорт.

За последното сиреч - сиреч дай да прекратим глупавият офф.
Chefo77
- майстор
toolegittoquit написа:Това е от нещата, които НЕ МОЖЕШ да забравиш. Естествено, не можеш да забравиш нещо, което не знаеш какво е. Ти целият си един голям офф, така че ... сиреча си оставаChefo77 написа:Мислиш ли, че правя по 100 км на седмица, след като всяка седмица фулирам?Нямаш си на идея колко неща, които си помнил, си забравил. Стига се прави. За другото - не знам. Аз с VW имах 15К километра за половин година. Ако фулираш, то е защото в града разходът е висок. И защото не ползваш алтернативният ви хубав градски транспорт.И не съм казал как аз тия 60-70-100км ги правя.
За последното сиреч - сиреч дай да прекратим глупавият офф.

И се намерил кой да ми обясни защо фулирам всяка седмица

И недей забравя, че аз не ходя с една чантичка с 2 отвертки, макетен нож и клещи, за да мога да ползвам градския. Двата куфара, с които основно ходя, тежат долу-горе колкото теб. А ти какво против транспорта ни имаш - перфектен си е. Даже и инфо си имаме за него - кой автобус къде е, кога ще дойде ... Само дето не го ползвам

gogo7777
- майстор
Гого, не му давай такива сложни термини, момчето не е ходил в казармата и няма как да знае какво е ГСМАбе беше споменал някъде, че е бил в казарма..... в БА, а не в БНА....ама може и да не съм разбрал правилно

Знаеш ли цената на горивото как бие през пръстите при такива разстояния на ден?Знам ли дали знам

Chefo77
- майстор
gogo7777 написа:Мне. Беше го питал дали е бил в БНА, той репликира, че за да е бил в БНА, би трябвало да е на над 'нам си колко години, пък той не е.Гого, не му давай такива сложни термини, момчето не е ходил в казармата и няма как да знае какво е ГСМАбе беше споменал някъде, че е бил в казарма..... в БА, а не в БНА....ама може и да не съм разбрал правилно![]()
gogo7777
- майстор
Може така да е било......може би съм бил в БАНята тогава, забравил съм

Форделата не е важно какво гори, важното е да мога да спестя още от разходи за горива. Всяка икономия от едно перо дава възможност за пренасочване на паричните потоци в други приоритетни пера.Така е......, Ноооо не на всяка цена. Примерно, не е нужно след "форделата" да мирише на изгорели мекици, за да оборудваш газовият поялник с нова човка. Приоритетите трябва да са с градивна насока, а не начин за оцеляване.

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература