Мечтата на всяка домакиня
borkata3000 - специалист
peshev-ko написа:
Здравей,borkata. Мисля,че канта ти е хартиен.Или поне така изглежда.А ето ти един добър начин за предпазване...Краката са пластмасови,имат резба за регулиране на височината.Монтираш ги на дъното,след това монтираш щипките(те са в комплект с краката) към цокъла и щракваш към краката.Готово!
Посредством краката повдигни шкафа на 5-7мм. от земята и никога няма да имаш този проблем.
Планово съм се постарал да намаля до максимум пролуките, в които да се набива прах. Поради тази причина съм планирал и кухнята до тавана (заради правия таван). Пределно ми е ясно, че ако се остави пролука някъде, където да се събира прах, той ще бъде забърсван, чак като започне да пада. :| Затова решението ми да е плътно до долу е от практивна гледна точка. А и ми изглежда по-красиво от повдигната кухня, стояща като ресторантьорска. Където също ще се чисти (замазва) от дъж на вятър.

shadowman,
не се досещам за какво говориш. Може ли снимково разяснение? И адреса, на който може да намеря това, за което говориш? :)
Matchless - специалист
borkata3000 написа:
peshev-ko написа:
А ето ти един добър начин за предпазване...Краката са пластмасови,имат резба за регулиране на височината.Монтираш ги на дъното,след това монтираш щипките(те са в комплект с краката) към цокъла и щракваш към краката.Готово!
Посредством краката повдигни шкафа на 5-7мм. от земята и никога няма да имаш този проблем.
Затова решението ми да е плътно до долу е от практивна гледна точка. А и ми изглежда по-красиво от повдигната кухня, стояща като ресторантьорска.
Ами нали пред краката ще има цокъл, който ще ги скрива и ще е до земята! Представи си, че стане аварийка, излее се вода, миялната протече..... Дори и да има поразийки то те ще са на цокъла и ще го смениш.

Прикачен файл

424_1.jpg
424_1.jpg (14.49 KиБ) Видяна 7112 пъти
nicky_design - специалист
Първо,канта е Пвц.Какви са тия кухни до тавана? Трябва горния ред да не е до горе,че ще мухляса.
Tisho - специалист
Понеже темата е подобна реших тук да попитам нещо имам барплот като плота е от тези кухненските та въпросният плот от едната страна се разду
от 3см стана 3,5 аз му "помогнах " да се раздуе като излях една кана вода и питанката ми е дали може да се оправи по някакъв начин или да го сменям с нов
shadowman - майстор
Има вероятност като изсъхне от жегата да се свие, но не вярвам да си върне стария размер.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Tisho написа:
Понеже темата е подобна реших тук да попитам нещо имам барплот като плота е от тези кухненските та въпросният плот от едната страна се разду
от 3см стана 3,5 аз му "помогнах " да се раздуе като излях една кана вода и питанката ми е дали може да се оправи по някакъв начин или да го сменям с нов
Пробвай се. Мокриш да "омекне", лепилце и стягаш до 30мм.
Tisho - специалист
Мисля да направя както shadowman каза и колкото се прибере толкова сменям металните лайсни с който е кантован и слагам по широки мисля че това е най лесният вариант благодаря за отговорите после ще пиша дали наистина се свил
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
shadowman написа:
Има вероятност като изсъхне от жегата да се свие, но не вярвам да си върне стария размер.
Няма да се свие, защото при производство е пресовано. Под напрежение е. Естеството му е, да е раздуто.
Tisho - специалист
Значи остава варианта с широки лайсни само не съм сигурен дали ще намеря по широки от 3 см
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Tisho написа:
Значи остава варианта с широки лайсни само не съм сигурен дали ще намеря по широки от 3 см
Абе момче :? , писах ти да пробваш да го пресоваш. Заслужава си пробата.
Широките лайсни как ще ти изравнят?

Тема "Мислили ли сте как да защитите ПДЧ-то от раздувки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: