Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
За Мустанга ще му платят, ако я остави в сервиз. Това е честа за един автомонтьор да пипа по такива легендарни автомобили.
DundyTheCroc - майстор
nikolovvd написа:
За Мустанга ще му платят, ако я остави в сервиз. Това е честа за един автомонтьор да пипа по такива легендарни автомобили.
Мустанг в сервиза само монтьора първо пред очите ми прочете съответната техническа литература, а после пипа внимателно докато прехвърлям един 9мм от лявата в дясната ръка :-D
nikolovvd - майстор
А Бентлито и Ферарито като ги караш на сервиз сигурно си с АК47 в ръка. :)
А Майбаха с РПГ. :-D
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
За горивният филтър - мислех си, че е като на нормалните коли - отдолу. :? А това е второ филтърче, за всеки случай. :? :?
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
----------------------------------------------------

http://www.blitz.bg/news/article/402022
nikolov333 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
ГСМ НЕ означава бензиностанция.
В тоя контекст нямаше какво друго да означава. И много добре знаеш това. За другото - пари трябват, акъл не съм искал. На предната щом съм ги сменил, дали не съм знаел, че трябва?
Те англичаните правилно казват.."Ти акъл ми дай, аз пари ще спечеля..с акъла ти",но по нашите земи не са я преписали поговорката правилно.. :partyman:
Chefo77 - майстор
gogo7777 написа:
И следващата му кола ще е Форд Сиера с верига и няма повече да сменя ремаци.
А след Сиерата ще е Таунус. Ако редеше приоритетите наопаки сега щеше да мисли за Мустанг :wink: Да го закара на профилактика при някой "майстор" и ехидно да рече: "Ей и да смените шпонката"
в този контекст точно това имаше предвид Гого
Ама аз не съм допускал, че Тинки няма да схване смисъла. Много ме кефи :-D
Ти не му говори за Мустанг, че ей-сега засилил Фордо и се сдобил с някоя дръглива кобила... :lol: После няма да може да и насмогне на сено, ама нейсе :)
gogo7777 - майстор
и се сдобил с някоя дръглива кобила...
Кобила НЕ.
Трябва да има здрав маркуч, за да има къде да тури филтърчето. Щото после като снима кобилата и я изтипоса тук, да нямааа....изненади и пак да го почнете....абе къде е това, къде е онова, абе това е кастрирано, карай го на ветеринар у Бургас и т.н.....историята е ясна :lol:
Последна промяна от gogo7777 на пон мар 28, 2016 2:53 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
За горивният филтър - мислех си, че е като на нормалните коли - отдолу. :? А това е второ филтърче, за всеки случай. :? :?
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
----------------------------------------------------

http://www.blitz.bg/news/article/402022
Интересно - на коя "нормална" кола горивния филтър е отдолу? Или нашият експерт бърка горивен с маслен...
gogo7777 - майстор
При него са два маслени.....един за М10Д, другия за олиото.... :wink:
nikolovvd - майстор
Chefo77 написа:
Интересно - на коя "нормална" кола горивния филтър е отдолу?
На бензинови автомобили, които са пълна инжекция.

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: