Аз бих взел 15-ката. Оптималният й работен режим с най-добра ефективност (90%+) е между 8 и 10 кв. Това е предостатъчно за твоя дом. На 22-ката ще се радваш само в две направления - по-бързо сгряване от студена инсталация и на това, че при СТУД -15 и надолу като работи на 13-15 кв ще й е оптимално като ефективност. Освен това 15-ката е сигурно 1000 лева по-евтина и ще смогва на топлозагубите, така че лично аз не бих се колебал ...
Какво те накара да избереш този модел котел? Дай ни малко информация за вида гориво, функции, екстри. "Сънчо" би могъл да ни разкаже. Хайде, "Сънчо", каним те да разбулиш тайните на този котел
Ходих на Стройко да разгледам котли, горелки и други интересни работи. Най-после да видя на живо различните модели. Поговорих си с хората, които ги предлагат. Допълних липсващи ми сведения и като цяло видях каквото очаквах. Обнадеждаващо.

Какво те накара да избереш този модел котел? Дай ни малко информация за вида гориво, функции, екстри. "Сънчо" би могъл да ни разкаже. Хайде, "Сънчо", каним те да разбулиш тайните на този котел

Ходих на Стройко да разгледам котли, горелки и други интересни работи. Най-после да видя на живо различните модели. Поговорих си с хората, които ги предлагат. Допълних липсващи ми сведения и като цяло видях каквото очаквах. Обнадеждаващо.