Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Да бе, много хора слагат такъв филтър щото са мизерници и карат с всякакви боклуци които могат да горят.И много хора/както и в твоя случай/ махат оригиналния филтър, щото много бързо се запушва....
Добре. Аз карам с нафта от бензиностанцията. Защото не ми се рискува с това утре колата да не може да запали. Друго на ръка е, че цената в нашите е много висока. Само с червена нафта бих го докарал на цената на бензин с АГУ.
:partyman:

Някой знае ли, дали могат да правят някакви проверки на нафтата в резервоара и дали подлежим на санкции, ако караме с червена такава?
Бащата ми е казвал, че могат да спират и проверяват камиони, но дали тук или навън някъде беше ... :?
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Някой знае ли, дали могат да правят някакви проверки на нафтата в резервоара и дали подлежим на санкции, ако караме с червена такава?
Бащата ми е казвал, че могат да спират и проверяват камиони, но дали тук или навън някъде беше ... :?
И как смятат да проверяват резервоара? С маркуч да бъркат вътре и да смучкат ли? И дали според теб някой е длъжен да им позволява подобно нещо?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
...Друго на ръка е, че цената в нашите е много висока. Само с червена нафта бих го докарал на цената на бензин с АГУ.
Никой не говори за нафта бе пич.Олио, отработено масло, трансформаторно масло и всякакви бъркочи съм виждал...
Ако работеше в сервиз, горивото щеще да ти е безплатно.... :finga:
gogo7777 - майстор
Човека туря малко филтърче, щото пренасочва средства към друго приоритетно перо в бизнеса.....кво сте го емнали пак. Като му дойде времето ще тури голям, много голям филтър долу и един горе по-малък за всеки случай. Егати монтьорите, да не сте виждали малко бюджетно филтърче... :cool:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Егати монтьорите, да не сте виждали малко бюджетно филтърче... :cool:
Ние какво сме виждали....ти е бедна фантазията..... :-D
gogo7777 - майстор
Ами влезте в положение тогава. От двигатели разбирате, ама от бизнес и логистика йок..... :lol:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Никой не говори за нафта бе пич.Олио, отработено масло, трансформаторно масло и всякакви бъркочи съм виждал... Ако работеше в сервиз, горивото щеще да ти е безплатно....
Ма тя и с трансформаторно масло ли вървяла? Лелеее, имам един познат с познат в енергото... :-D
Айде, нова диета за колата. Изгоряло масло, трансформаторно масло и олио в съотношение 1:2:3 :lol: :lol:
nikolov333 - майстор
Аз затова казвам, че акъла е пари.. :lol: :-D
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Ма тя и с трансформаторно масло ли вървяла? Лелеее, имам един познат с познат в енергото... :-D
Айде, нова диета за колата. Изгоряло масло, трансформаторно масло и олио в съотношение 1:2:3 :lol: :lol:
И само с трансформаторно върви.... :wink: Ама последно беше скъпо.
пп.Ти ся, да не вземеш да сипеш олиото направо в резервоара.....да няма после реване по форумите.Става, ама има чалъм. :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
пп.Ти ся, да не вземеш да сипеш олиото направо в резервоара....
Ааа, цедката пари струва. Пържа си пръжките и квото остане - в резервоара. :lol:

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: