• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Pgv64 - специалист
Да пораздвижим духовете:
Прикачен файл:
12662416_965739590172709_7836251686349444967_n.jpg
12662416_965739590172709_7836251686349444967_n.jpg (89.39 KиБ) Видяна 2688 пъти
Прикачен файл:
Снимка0241.jpg
Прикачен файл:
Снимка0239.jpg
Допълних си колекцията за барбекю и скочих на валандарчето с едни гърдички с мед и чесън и задушени зеленчуци за гарнитурка... :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Pgv64 написа:
Да пораздвижим духовете
Допълних си колекцията за барбекю и скочих на валандарчето с едни гърдички с мед и чесън и задушени зеленчуци за гарнитурка... :-D
:-)))) Пораздвижи ги :-)))
dundurma - специалист
вече е топло.........ВАЛАНДАР ТАЙМ.тази събота подновявам мъките.само БОЙКО да не ме усети.......да се свети името МУ :supz: :supz: :supz: :supz: :-D :-D :-D :-D :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Някои постим, имай милост :-)))
Pgv64 - специалист
n_a написа:
Някои постим, имай милост :-)))
И аз постим - "кога нема мръвка" :-D :-D ,както казват убавците от северозапада :partyman: !
dundurma - специалист
ДНЕС ми пристигна една газова бг пиростия и са размазах от кеф,но имам един въпрос.освен валандъра имам и една чугунена оребрена плоча от ел.котлон,която използвам за скара,та как може да и се завари някаква дръжка и удачно ли е. :prayer: :prayer: :prayer:
Krass - майстор
Отвори с резба. В тях шпилки за които заваряш дръжки. Иначе чугуна трудно се заварява. Аз поне не съм виждал как става.
dundurma - специалист
КОЛЕГИ,ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ БИТОВАТА ГАЗ И тази за автомобилите и ако да каква е ,щот излиза два пъти по-скъпо да купя газ за пиростията,отколкото да я заредя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
dundurma написа:
КОЛЕГИ,ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ БИТОВАТА ГАЗ И тази за автомобилите и ако да каква е ,щот излиза два пъти по-скъпо да купя газ за пиростията,отколкото да я заредя
Е, как я "купуваш"?
"ем си в Бургас, на евтиното и ривеш, ееей съвсем се разглезихте бе
dundurma - специалист
мисълта ми беше дали има разлика между ГАЗКОЛОНА или ДОСТАВЕНА
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията: