Колеги някой запознат ли е с по-новите контролери на горелките бисолид ? 
Какви са промените и тн. и оправени ли са старите проблеми ?
Ще съм благодарен и на меродавни мнения от хора които ПОЛЗВАТ котела.

Какви са промените и тн. и оправени ли са старите проблеми ?
Ще съм благодарен и на меродавни мнения от хора които ПОЛЗВАТ котела.
.gif)
 . Аз даже не препиръчвам котела с цел да не си скубе човек косата и да се компрометирам ,а всеки друг би го препоръчал и монтирал да вземе там едни пари, пък кво ще да става. Да и какво.
. Аз даже не препиръчвам котела с цел да не си скубе човек косата и да се компрометирам ,а всеки друг би го препоръчал и монтирал да вземе там едни пари, пък кво ще да става. Да и какво. ) на различни марки котли като само от един получих отговори на въпросите си. Момчето ми отдели над 1,5 часа да ми обесни плюсове/минуси на 4-5 вида все стоманени котли, зада направя аз своя избор като след като направих избор ми бе предложен монтаж който аз отказах и последва подробно и акцентирано върху определени моменти по монтажа обеснение какво ще ми е нужно , надраска ми и разни схемички и т.н. Евала на човека, ама са все по малко не само при котлите ами при всичко което се продава.Като в последствие мина да погледне в удобно за него време как съм извършил монтажа за негова сметка...
 ) на различни марки котли като само от един получих отговори на въпросите си. Момчето ми отдели над 1,5 часа да ми обесни плюсове/минуси на 4-5 вида все стоманени котли, зада направя аз своя избор като след като направих избор ми бе предложен монтаж който аз отказах и последва подробно и акцентирано върху определени моменти по монтажа обеснение какво ще ми е нужно , надраска ми и разни схемички и т.н. Евала на човека, ама са все по малко не само при котлите ами при всичко което се продава.Като в последствие мина да погледне в удобно за него време как съм извършил монтажа за негова сметка...