Нека намерим най-тънките цени.
Valyo68 - специалист
Идеален е кега за полева мивка! Имам две такива от години. Едната подарих, другата не се разделям с нея. На един мото събор видях това чудо на техниката в един приятел, намерих си два броя и той ми стругова и направи останалото. Сега си сипвам 20 литра вода, отивам на теферич, бия 20-30 помпи и си хвърля водичката, като спадне налягането пак 10 помпи и така! Като душче съм го ползвал също.
Ако е интересно, мога да направя снимка тези дни да го видите? На мен, семейство и приятели ни върши страхотна работа. :supz:
nikolov333 - майстор
Интересно как е направено..но май само по снимка няма да можем да си ги направим :? Ако се сетиш качи някоя снимка все пак.. :partyman:
MamaMy - майстор
Няма нищо интересно. Кена си има две тръби с клапани на входа едната стига до дъното , а другата е само отгоре. Перфектния резервоар. Пълниш през елипсовидна гърловина която се затваря перфектно с капак подобно на тенджера под налягане. През късата тръба помпиш, а през дългата точиш
Може да се ползва и като резервоар за гориво на всякакви превозни средства. Всичко е направено много прецизно. Става и перфектен съд за Дриинбек слънчев колектор. Абе има много универсално приложение. Аз съм си направил пръскачка за препарати по двора. На един приятел направих невъзвратен клапан на помпата на кладенеца. На друг дадох за резервоар на лодката. Въобще идеята да се изработи от неръждавейка дава много широко приложение на този съд.
nikolson - майстор
Прикачен файл:
пежо.PNG
Хубава оферта
bulhomes2 - майстор
http://olx.bg/ad/piperpenis-kratunka-zh ... 5VMEK.html
Прикачен файл:
Graphic1.JPG
Прикачен файл:
Graphic2.jpg
nikolson - майстор
Новите са към 500 лева, а сезонът започва: http://olx.bg/ad/betonobarkachka-125-li ... af66cd4891
koveslav - майстор
Много добри и практични машинки са бъркачките на тази марка.
ZEDYCUS - майстор
Приличат на словенските Алтрад, преди 3 седмици взех една 145л за 250 лв от едно Старозагорско село. :partyman:
Остава да определя пропорциите за бетона, че не съм ползвал такова чудо.
nikolson - майстор
Замина бъркачката. Ванка, Алтрад, Лимекс и Bell са собственост на Алтрад. Лимекс са хърватска марка, Белл са на Запад, Алтрад е немската компания-майка. Тая в обявата беше много запазена.
ZEDYCUS - майстор
Бързо се купуват, преди 2 месеца изтървах една от Пазарджик, тая дето я взех се обадих вечерта в 21,30, а до сутринта до 7,30му бяха звъняли още трима. .:cool: Мислех като си свърша работата да я продам, но такъв го теглих заради нея при взимането, (тогава се скапа генератора на колата и съм карал 14-16 км на тъмно) че ще си я пазя да ми напомня да не върша глупости друг път. :-D

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: