Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
niakoi moje li da mi dade ceni za montaj na sanitariata vav baniata.shte sam mu mnogo blagodaren.mersi
solo5 - майстор
Time2Burn написа:
200 лева
:shock:
Spaidy - специалист
Time2Burn написа:
200 лева
200 лева за какво бе колега? Ако има моноблок, биде, мивка, вана с подзиждане, огледало и примерно апарати за сапун, тоалетна хартия и сешоар значи не си цениш труда. То само ваната ти е 200.

Чичо ми, ми уреди преди 1-2 месеца в един нов мол в кв. Младост да монтирам това - онова и парите който той ми дава бяха следните.
Незнам другите колеги как взимат, но аз примерно за мивка 35, моноблок 60, огледало 15 защото беше голямичко, апарат за сапун 5, същите пари беше за апарат за кърпички и сешоар, апарат за тоалетна хартия и четки за бърсане на тоалетна. Бидета и вани до сега на частно не съм слагал само със стария майстор с когото работих, но не знам парички.

Разгледах цени в 1-2 сайта и ми се стори страшно скъпо поставянето на вана, душ кабина и мивка. Кажи какво по точно те интересува за да сме ти по полезни с информация.
Time2Burn - специалист
200 лева имах предвид за кенеф, казанче, мивка, 2 батерий , статива на душа и 2-3 аксесоара. Вани подзиждани не съм виждал от 15 години, но ако се наложи да правя такава сигурно ще взема още 250 кинта. На бойлера около 60 кинта, на вградено казанче - 150 кинта и т.н...
dundurma - специалист
Time2Burn написа:
200 лева имах предвид за кенеф, казанче, мивка, 2 батерий , статива на душа и 2-3 аксесоара. Вани подзиждани не съм виждал от 15 години, но ако се наложи да правя такава сигурно ще взема още 250 кинта. На бойлера около 60 кинта, на вградено казанче - 1
50 кинта и т.н...
всеки трябва да си цени труда ,но..... май твоите клиенти са мазохисти.......какво платих аз-къртене на стар теракот,изхвърляне на боклук,ново В и К,лепене на плочки около 25кв,нов ел,аксесоари....абе напълно нова баня + ново ел.табло(труд).....700лв. и повярвай стана супер
Time2Burn - специалист
И това преди колко години е станало? И от какъв произход бяха тези "майстори" ?
Теди - специалист
Тези цени не и в София освен, ако "майсторите" не са били от опушените гурбетчий.
dundurma - специалист
Time2Burn написа:
И това преди колко години е станало? И от какъв произход бяха тези "майстори" ?
преди месец,а когато монтирам душкабината ще пусна снимки;амайсторите са българи и наистина са кадърни.не винаги евтиното е с лошо качество :2thumbs: :2thumbs:
vidrata - специален-специалист
quote]всеки трябва да си цени труда ,но..... май твоите клиенти са мазохисти.......какво платих аз-къртене на стар теракот,изхвърляне на боклук,ново В и К,лепене на плочки около 25кв,нов ел,аксесоари....абе напълно нова баня + ново ел.табло(труд).....700лв. и повярвай стана супер[/quote]

Алоооооо днес за същите операции ми броиха 1100 лв (във Варна) ние да не сме балъци да бачкаме за без пари.

Тема "ceni za bania" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: