Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
Ще му трябва по-евтин шланг само с кранче. За Гизмито говоря.
Krass - майстор
Нямам нужда от ВИГ . Просто бях любопитен как се работи с опцията TIG. И това е вариант http://olx.bg/ad/balgarski-invertoren-e ... 32c97c83df, но гаранцията при Драгозов е 4 години.
gogo7777 - майстор
Това е най-добрият варянт /пристрастно твърдя/. Писал съм за машината в темите. Гаранция, сервиз, цена, възможности....всичко е ОК :)
Krass - майстор
Знам, чел съм и клиповете му съм гледал. Освен това има и вариант за по-ниска цена без кабели. Абе май нещата се изясняват . Стига сме хранили китайците :-D
gogo7777 - майстор
Радвам се, че сме съмишленици по въпроса :wink:
agj - майстор
gogo7777 написа:
Ще му трябва по-евтин шланг само с кранче. За Гизмито говоря.
Предложи по евтин де?!Тоя е комбииран и върши работа за всякаква машина!
agj - майстор
Krass написа:
Нямам нужда от ВИГ . Просто бях любопитен как се работи с опцията TIG. .
Предполагам вече разбра?!
dragozow - майстор
Gysmi 135 върви само с електродъговите кабели, няма шланг за TIG. Машината заварява добре и е хубава, но ако се наложи ремонт извън гаранция е скъпо. Иначе наистина е произведена във Франция. Другите две машини от линка, Argo ARC 140 IGBT не го внасяме вече и няма наличности, Онлайн машини не са си актуализирали сайта. Причината да не го внасяме е скъпата му цена и невъзможност да го продаваме на хубава за клиентите цена с печалба. За Argo ARC 140 има писано във форума, единственият недостатък е цената и за това подаряваме маска, няма големи количества на склад заради промоцията.
Krass - майстор
Да са ми честити новите придобивки, електрожен 190А от Панайот и соларна маска от Драгозов. До сега не съм ползвал такава маска. Докато заваряш, можеш да се почесваш със свободната ръка :-D Голям кеф е. Електрожена е обаче покупката на годината. С базичен 3,25 и 20м. кабели (сумарно маса и ръкохватка) 16mm2, усилен до край, измерих 175-180А. С четворка електрод и по-къси кабели, ще си вдигне амперите. Изгорих двайсетина електрода на около 100А и съм много доволен. Стабилна дъга и мазни заварки. Температурата на изходящия въздух-стайна. Сега си търся някакъв куфар за my precious. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Честито за покупката, безаварийна работа. Довечера като се прибера ще ти снимам в какъв куфар се събира инвертора с все багаж. Поздрави.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: