• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
walko - специалист
Абе човек, така те оплетоха че вече забрави от къде си тръгнал.
Иди уикенда до Дупница (или друго място с голям авто пазар) гледай на живо и сядай във всяка да видиш в коя се чувстваш комфортно.
И когато се спреш на марка и модел попрочети в нета инфо за разход и чести проблеми. И после търси добър екземпляр!
Аз работя в Германия и то в авто сервиз, но си харесах кола в България и то внос от Италия. И кво, беше в чудесно състояние за годините си. И след моя профилактика стана прекеасна.
Всичко е до късмет и отваряне на очите при огледа.
А за марките....
Ми то 4 марки са си все Фолксваген, Маздата е половин Форд, Нисана е Рено, Сузуки е Опел, Муцубиши уж е с Мерцедес, ни имат и модели с Волво, Шевролет е Деу, но имат Италиански дизели........има и още но и това стига.
Изобщо лудница.
За това гледай да ти покрива мераците, да ти е приятно да си в нея и е твоя! Другото е късмет.

п.п. колко струвал компа на тая или дюзите на оная, че това се прецаква от 500 коли на една-две. Виж колко харчи, колко са и гумите, филтрите. Ти това ще сменяш! Ремонтите са при лош късмет, а за него никой не дава гаранция. И Мерцедес, Мазерати и Ролс Ройс също съм виждал в сервиза. Нищо не е вечно.
И друго: Мотор се прави, прогнило купе НЕ.
gogo7777 - майстор
пп.Пак питам, тези които предлагат версото и подобни, знаят ли колко струва, примерно
.....немате файда хората да карат Тойоти, нали :lol:
Който кара Тойота знае, че сервиза му е последно гайле. Говоря за японската кола :lol:
Chefo77 - майстор
Фърбата написа:
Че то Seat Ibiza си е WW Golf, само, че правен в Испания. Частите са сравнително евтини, но за сметка на това ще ти се налага по- често да търсиш такива. Иначе Ibiza-та е бегачка , но пък се търси пенсионерска кола...
Не се оглеждай по испанските, както и по френските и италианските. Виж някоя японска- натам добре си беше тръгнала темата, къде зави сега ???
Ибиза е Поло, не Голф. Усещането вътре обаче няма нищо общо.
И само да попитам всички, които така уверено го бутате към японка - ако послуша сляпо вярата и воден само от мантрата японско та японско, и се нахендри на някой голям с някое японско творение, дали всички, които им се изтъркаха пръстите да хвалят японското, ще събират парички за ремонти?
За да не съм голословен, ще напиша за първия собствен автомобил на снахата - Нисан Алмера, който беше закупен 3 или 4 годишен и за 6 месеца само резервната гума не смениха. Следващият собственик вече шеста или седма година нищо не е пипал. А за шефовете на жената, които се скъсаха да си хвалят Мазда петицата и колко време я избираха, а вече трети или четвърти път се прибират с автобуса от София какво да кажа? Изобщо не коментирам във Варна колко време прекарва по сервизите.
Не ме разбирайте погрешно - аз харесвам японските автомобили. Подкрепям покупката на такъв. Само малко сляпата вяра ми идва в повече :wink:
stoianov_n - специалист
p.v.x написа:
Добре , че не съм автомобилен дилър.Щях да си умра от глад. :-D
Е тва е колата, проста здрава и евтина....ама тия тука карат японско, не могат да се излагат с някой опел.... :finga:
nikolov333 - майстор
Е тва ни е "резервната" кола...за случаите, когато Тойота-та е в сервиза! :lol: :lol: :lol:
p.v.x - майстор
stoianov_n написа:
p.v.x написа:
Добре , че не съм автомобилен дилър.Щях да си умра от глад. :-D
Е тва е колата, проста здрава и евтина....ама тия тука карат японско, не могат да се излагат с някой опел.... :finga:
От трета страница , му я бутам в ръцете ама нема и нема... :-D

Имаме три коли... Тойота , Опел корса и Мерцедес...Бащата де , ги има. :rock:
stoianov_n - специалист
p.v.x написа:
Да не се окаже, че калинката е най-здравата.... :-D
p.v.x - майстор
stoianov_n написа:
p.v.x написа:
Да не се окаже, че калинката е най-здравата.... :-D
Всички са здрави и корави , и се използват по предназначение....Между другото за Тойотата му предлагат бартер за класен Мерцедес...ама нали си има. :-D
kozl - майстор
Пенсионерския живот не стига за избор, оти единствената кола отговаряща на условията за бугарски пинсионер е марковата с купе от естествен м-ал :cry:
infomar
В неделя отивам да гледам три коли -
Hyundai Matrix 1.6 103 к.с.
Toyota Corolla 1.6 i 16V (110 Hp) и една
Ford Focus 1.6 16V (100 Hp) AT
Дано поне една от трите да ми хареса... :?

п.с.
Ако остане време ще видя и един Hyundai i30 1.6 (122 Hp)

Hyundai ще е последно.... :?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: