Е що бре, Е90 1.6GTi и дават 8.5 секунди до 100, най-слабия Cayenne автомат е 9.7 до 100, що да не го отвее 

gogo7777 написа:Даже по-зле....1,3 108 коня срещу поршето.....взех тогава 800 кинтаТова 1.3 ще да е било далеч от сток
gogo7777 написа:Ясно.......още един специалист "по всичко". Когато правех болидите на отбора ти си правил центровка на жигулитеАко искаш да водим спор за коли ....давай, насреща съм.....ама така да обиждаш, ида си ги мислиш от..... не става.НФС ли ти е любимата игра....на сина му е любима
gogo7777 написа:Ако искаш сеир дай да се вържем на гонка...Ми хайде с мен. Ще взема синьото, че е по слабичко.Ще намеря...
Ми хайде с мен. Ще взема синьото, че е по слабичко.Супер, няма проблеми.....кога, къде...пиши на лични ако си сериозен
gogo7777 написа:Аз от двигатели не вдявам много, ама съм карач и съм имал мноооого марки автомобили. Знам кой автомобил е здрав повече от който и да е монтьор.....Напиши какви коли си имал и какви са има проблемите....
Напиши какви коли си имал и какви са има проблемите....Абе много е за писане бреее....ама на кратко...САМО с Тойота не съм имал проблеми /и с едно BMW също/
gogo7777 написа:Абе много е за писане бреее....ама на кратко...САМО с Тойота не съм имал проблеми /и с едно BMW също/Ясно...а ще кажеш ли поне модел.. година...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: