Що бе stoianov ? Карал съм Corolla E12 1.6VVTi 7 години и 150К и освен масла, филтри, накладки, чистачки и гуми, други ремонти не съм правил..не броя запушените дюзи на чистачките.. 

nikolov333 написа:Що бе stoianov ? Карал съм Corolla E12 1.6VVTi 7 години и 150К и освен масла, филтри, накладки, чистачки и гуми, други ремонти не съм правил..не броя запушените дюзи на чистачките..Никъде не съм казал, че тойотите са лоши коли...Или японските..
nikolov333 написа:И аз съм си купувал кола по мнения от форуми и не съжалявам за избора си.. Принципно човека който пита обикновенно си е избрал какво харесва и търси. Затова съм съгласен с ivanovbg, че след като намери подходящ за него автомобил, може да си мине през един добър сервиз, където да го прегледат преди да го купи.. Не е необходимо да се ходи с майстора по-сервизите за да мерят компресии.. Другото е късмет и никой не може да гарантира липсата на проблеми особенно при стари коли..Тази препоръка ще бъде спазена. Уговорено е във фирмен сервиз в Плевен да се направи пълна диагностика и първо обслужване на закупената кола, но за съжаление нямам близък приятел с който да ходя из страната за да оглеждаме коли. Затова ще опитам, ако някоя кола на снимки ми хареса, да намеря познат, който да направи предварителен оглед и ако няма забележки, да отида и сам да я огледам
MamaMy написа:Жалко, че не искаш дизел. Вчера ми предложиха една Мазда 6 на 90хил. Беше страхотна. Вътре си беше направо нова по моите разбирания. Даже в къщи не е толкова чисто. Аз естествено отсвирих предложението защото съм намерил каквото искам, но колегите ми останаха много впечатлени и цял ден я коментираха. Не ми допадна това, че не е комби. Сигурен съм обаче, че нямаше да позная, че е дизел по звука. Не се чуваше нищо докато работеше. Ако се размислиш, ще се постарая да намеря телефона на продавача. Може и да се спазарите."Мазда 6" ми идва твърде голяма...приближава към 5 м. а и след като не е "комби" не е по изискванията ми. Гледах една такава.... хубава кола наистина....
пп. Естествено ще се надявам на комисионна или поне почерпка и от двете страни по сделката
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: