• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Братчеда съвсем скоро бра ядове с турбото на неговата 3-ка. Изпадна в кома двигателя, а докторите му казали, че това била нормална настинка и антибиотика струва 1000+ лева :lol:

На мен ми е ясно за старите и новите автомобили. :)
turbocharged - специалист
Тук работата загрубя BMW срещу Toyota. Слагам пуканките.
Дебитомери, темостати ала бала. Това са консумативи. Като ти свърши въртящия момент и ходиш за нов от моргата пиши.
stonesour - специалист
човекът търси бензин, аз му предлагам бензин, на база собствения си опит, а не по разкази на очевидци, а ти ми говориш за турбото на братчеда. :shock: :lol:

некакси издишаш.

всеки е господар на собствения си разум и пари, ама автора на темата ще си го забоде много здраво, ако се мине да даде 7-8 000 лева за тези автомобили, които гледа. не струват и половината. държат цена, щото няма мераклии и пазар. докато тройките имат пазар, имат предлагане и получаваш по-добър автомобил на по-добра цена.
Последна промяна от stonesour на пон апр 04, 2016 9:45 pm, променено общо 1 път.
stonesour - специалист
turbocharged написа:
Дебитомери, темостати ала бала. Това са консумативи. Като ти свърши въртящия момент и ходиш за нов от моргата пиши.
надали ще ти пиша.
колата ми е на 250 000 км, прави 18 години есента. 9 съм я карал аз. другата беше на 17 г.
не смятам да я карам повече от още 2 години, не защото не може да изкара още 10, а защото имам други планове. :wink:
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Братчеда съвсем скоро бра ядове с турбото на неговата 3-ка. Изпадна в кома двигателя, а докторите му казали, че това била нормална настинка и антибиотика струва 1000+ лева :lol:
Е, ти що не им каза някои работи.....нали знаеш повече... :lol:
Сигурно даже и не знаеш, че става въпрос за четирицилиндровия дизел...а колегата говори за бензинови... :wink:
p.v.x - майстор
stonesour написа:
държат цена, щото няма мераклии и пазар.
Извинявай , ама това нещо , не го разбирам... :?
infomar
stonesour написа:
човекът търси бензин, аз му предлагам бензин, на база собствения си опит, а не по разкази на очевидци, а ти ми говориш за турбото на братчеда. :shock: :lol:

некакси издишаш.

всеки е господар на собствения си разум и пари, ама автора на темата ще си го забоде много здраво, ако се мине да даде 7-8 000 лева тези автомобили, които гледа. не струват и половината. държат цена, щото няма мераклии и пазар. докато тройките имат пазар имат предлагане и получаваш по-добър автомобил на по-добра цена.

Да оставим на страна това, че колите не се чупят, но генерално погледнато БМВ бензин миниванове, в диапазона 90-110 к.с има ли и съпоставимо с горните коли ценово поддръжката еднаква ли е или различна. При 100-130 000 километра може ли да се намери неманипулирана кола в този ценови диапазон :? Погледнах в мобилето и не видях такива... или греша?
Последна промяна от infomar на пон апр 04, 2016 9:49 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Абе младежи, човека търси последната си кола. Здрава, с малък данък и т.н.. Кви двуврати БМВ-та, за които дебитомера е консуматив...... :lol: Ми той няма да може само да сяда и да излиза от колата след време.....Тука се търси функционалност....
Е, ти що не им каза някои работи.....нали знаеш повече...
Сигурно даже и не знаеш, че става въпрос за четирицилиндровия дизел...а колегата говори за бензинови...
Хич не ми трябва да знам.....следвай разговора не се връткай като мома на мегданя :lol:
stonesour - специалист
кое не разбираш?!
икономика учил ли си?

нова тойота се продава като бройка повече от ново бмв. щото е по-евтина, това е валидно в глобален мащаб. отделно, че ние сме бедняците на европа.

старо бмв се продава като бройка повече от стара тойота щото фактора цена, снижава влиянието си върху търсенето и водещото е марката и субективната оценка на качеството. а те не са в полза на тойота, което и да е проучване на общественото мнение ще го покаже.

когато се вкарват по 100 таратайки на старо от единия модел на месец и по 5 от другия, щото пазара толкова търси от едното и от другото, тоя дето вкарва една от петте таратайки може да си позволи да държи по-висок марж на печалба, щото няма конкуренция и има ограничено предлагане. докато този дето е един от стоте, изпилва на макс, за движи парата.
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Абе младежи, човека търси последната си кола. Здрава, с малък данък и т.н.. Кви двуврати БМВ-та, за които дебитомера е консуматив...... :lol: Ми той няма да може само да сяда и да излиза от колата след време.....Тука се търси функционалност....
Ем добре де, ТИ казваш, че знаеш най много.....айде предложи нещо......
turbocharged написа:
Мани пуканките.......аз ще участвам.... :finga:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: