• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
pesholong1958 - специалист
Здравейте!Някой маже ли да ми каже как мога да намера вакуум регулатор за центр.заключване на VW Polo-1.0.Старото е било поне 5-6 години във вода в задния калник(по принцип където стои).Когато купих колата не знаех че има централно заключване.Исках да и сложа но майсторите ми казаха че има и го извадиха от багажника.Когато го видях,направо изтръпнах!Беше цялото одавено и цялата платка беше карозирала.Не подлежеше на ремонт.Полото е с 2 врати,защото има разлика в моделите.Обърнах всички морги в Сливен но не можах да открия никъде.Очаквам някакъв съвет.

Прикачен файл

DSC01229.JPG

Прикачен файл

DSC01226.JPG
Andri01 - майстор
На ГолфО също е в багажника,закрепено на задната стена със скоба. И на един приятел се беше "удавило".Намери от някаква морга и му го смених. Ново май е доста скъпичко :(.
Новото не е за пипане!Заболя ме сърцето като ми казаха колко струва ново-600лв.Но по моргите било около 30-40лв.Но няма никъде .На всичките модели поло това било големият проблем,защото стояло в калника а там се събирало вода.
Gnus - специалист
Има само моторчета за такава помпа - нови, китайски, срещу не много пари. Един колега така направи, само дето се оказа, че с новото гори бушонът и се наложи да върже последователно резистор. Също така го покрил, за да не се наводнява пак.

ПП. Сега прочетох внимателно, че може би имаш проблем и с платката. За това не знам как да помогна. Но щом китайците имат моторчето, може и платката да продават знам ли...
fantom - специалист
и аз имах подобен проблем, доколкото проучих и почти го пробвах. от старите пасати (90г) платката може да се ползва, само буксичката е друга, едно чопче се маха.
прикачил съм снимка.
Прикачен файл:
shema platka polo pasat.jpg
Благодаря!Ще трябва да го пробвам но ако не тръгне в моргата няма да го приемат вече.Само с набутването ще си остана.Бях намерил същото в една морга,сложих го на място но не проработи и им го върнах на момента.
Andri01 - майстор
Провери ел. управлението му и тръбичките,дали не вземат въздух от някъде.
montoya - майстор
Мегапартс нямат ли такава машинка
ivanovbg - майстор
pesholong1958 написа:
Благодаря!Ще трябва да го пробвам но ако не тръгне в моргата няма да го приемат вече.Само с набутването ще си остана.Бях намерил същото в една морга,сложих го на място но не проработи и им го върнах на момента.
Щом е изгнила платката е изгнила и инсталацията наблизо. Провери си по схемата захранвания, маси и отстрани прблемите и тогава пробвай, че иначе доста здрави ще пробваш и те пак няма да работят.

:partyman:
По принцип ваккуумната с-ма работи(пробвах я с уста)включва и изключва и пробвах буксата която подава напрежение-работи.Това е!Само трябва устройство което РАБОТИ!
  • 1
  • 2

Тема "Вакуум регулатор за центр.заключване на VW Polo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: