Дойде време да се замисля   как да си направя балкона. Балкона е на плоча, а идеята ми е да направя една замаска (може и перлитова) а одгоре да сложа гранитогрес. За парапет ковано желязо хванато директно за плочата. Смятам да няма цокъл под желязото. Естествено отдолу на плочата ще има "капка".
 как да си направя балкона. Балкона е на плоча, а идеята ми е да направя една замаска (може и перлитова) а одгоре да сложа гранитогрес. За парапет ковано желязо хванато директно за плочата. Смятам да няма цокъл под желязото. Естествено отдолу на плочата ще има "капка".
Та въпроса е какво рискувам ако няма цокъл и водата се олива директно по борда на балкона.
Предварително благодаря за отговорите.

как да си направя балкона. Балкона е на плоча, а идеята ми е да направя една замаска (може и перлитова) а одгоре да сложа гранитогрес. За парапет ковано желязо хванато директно за плочата. Смятам да няма цокъл под желязото. Естествено отдолу на плочата ще има "капка".
 как да си направя балкона. Балкона е на плоча, а идеята ми е да направя една замаска (може и перлитова) а одгоре да сложа гранитогрес. За парапет ковано желязо хванато директно за плочата. Смятам да няма цокъл под желязото. Естествено отдолу на плочата ще има "капка".Та въпроса е какво рискувам ако няма цокъл и водата се олива директно по борда на балкона.
Предварително благодаря за отговорите.