Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
filmatoplo - майстор
Ами газовия котлон емайлирам е в Идея Верде кухненско ресторант ски оборудване. Пък и рецепти приемам.
p.v.x - майстор
filmatoplo написа:
Ами газовия котлон емайлирам е в Идея Верде кухненско ресторант ски оборудване. Пък и рецепти приемам.
На LAVA продуктите разглеждал ли си ги?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
https://www.youtube.com/watch?v=ha_nI6DLsR4
Второто клипче :-) По колко палачинки правиш? Добра рецепта няма. Аз обичам, едно друг - друго. Правила съм "класически" палачинки. Добре е тестото да престои, добре е и палачинката да престои...
Онова с вода не е палачинка. Палачинката е с мляко. Маслено и хубаво. Мънинко захар в тестото. Мънинко алкохол прави чудеса. Плънки мм всякакви. Обичам с банан, бита сметана и шоколад. Обичам и с мед и сирене.... абе в пости съм бе
ужс

палачинка с месо
ужс ужс
filmatoplo - майстор
Nejlepsie palacinky v Primorsku na jizny plaze u mostu - това като напишеш в Ютуб искам такива котлони.
Andri01 - майстор
Филме,ти на кой клип си?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Що сте били малкия батко, бе :shock:
gogo7777 - майстор
Nejlepsie palacinky v Primorsku na jizny plaze u mostu
Това някой доволен турист чех, ли го е писал. Дай някакви координати на твоята палачинкаджийница.....доста приятели чехи летят Острава-Бургас и почиват в Приморско. Да ги пращам при тебе..... Моята рецепта за палачинки от оная тема, пробвали я? :)
filmatoplo - майстор
:) Ами чакам комисия в общината да ми разреши да поставя павилиона на едно место ,тоест още нямам адрес ,миналото лято бях на частно место но го продадоха и сега се местя .За рецептата ,пробвах всякакви явно и твоята ,но къде отиде листа :? ако ми я припомниш .Цяло лято исках да намеря рецепта като на конкуренцията ,понеже тяхните ставаха мн по бързо ,при вкуса обаче не ме конкурираха.За сега остана търсенето или кой да емайлирам чугун ,или направо да купя фабричен такъв ,но цената 700 лв за брой не ми харесва.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
filmatoplo написа:
:) Ами чакам комисия в общината да ми разреши да поставя павилиона на едно место ,тоест още нямам адрес ,миналото лято бях на частно место но го продадоха и сега се местя .За рецептата ,пробвах всякакви явно и твоята ,но къде отиде листа :? ако ми я припомниш .Цяло лято исках да намеря рецепта като на конкуренцията ,понеже тяхните ставаха мн по бързо ,при вкуса обаче не ме конкурираха.За сега остана търсенето или кой да емайлирам чугун ,или направо да купя фабричен такъв ,но цената 700 лв за брой не ми харесва.
700 пари е тази марка фръц-пръц. Мне ми продаваха фритюрник за 750, ма си купих за 35. Същия.
Китайците какво казват за емайлираната чугунена плоча?

Тема "Емайлиране на чугун- къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: