• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
gogo7777 написа:
Не съм чул офертата. :)
Каква оферта искаш? За да стигнеш до битка със шампиона трябва да се докажеш. Ти къде си?
Ей ни нас:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7X-oqOnBNFg[/youtube]

Ако се загледаш и капак няма за да видиш какво има между гумите.
stoianov_n - специалист
p.v.x написа:
Mazda Premacy 2.0 :rock:
=D> =D> =D>
ivanovbg - майстор
И да няма хъката мъката - 2,6литра 6цилиндъра редови, последно беше 1163 коня на колелата и то без нитро. Не е нужно просто. И така сме ги ограничили, че ако са повече няма да може да се кара.
p.v.x - майстор
stoianov_n написа:
p.v.x написа:
Mazda Premacy 2.0 :rock:
=D> =D> =D>
Ти хубаво пляскаш , ама не слушат... :-D :lol: :partyman:
gogo7777 - майстор
ivanovbg написа:
И да няма хъката мъката - 2,6литра 6цилиндъра редови, последно беше 1163 коня на колелата и то без нитро. Не е нужно просто. И така сме ги ограничили, че ако са повече няма да може да се кара.
Ееее аз немам такава кола. :-D
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Ееее аз немам такава кола. :-D
Е как бе, някой болид не моеш ли да намериш.....нали ти си ги правил..... :lol: :lol:
Уж беше много надъхан...кайени маени ги правеше смешни.....а кой стана смешния накрая...... :-D
gogo7777 - майстор
Стоянчо, ти да не си на сухо бреее. Четеш ли кво пиша бе сополанко, вдяваш ли изобщо с кухата си лейка :evil:
....гонка с драг правиш ли разлика......За Хийд също мога да пиша, ама ще ви го спестя :lol:

Между другото некъф проблем ли имаш....с мене?
stoianov_n - специалист
gogo7777 написа:
Между другото некъф проблем ли имаш....с мене?
Ти ся що обиждаш така....малко отчаян ход от твоя страна...
Аз проблем с тебе нямам....имам с такива като теб....пък и ти почна пръв... :-D помниш ли каза, че разбираш повече от майстор
Ако имаш да казваш нещо по темата, кажи, ако искаш да "влезем" в спор , заповядай.Ама честна игра, казваш модел, марка плюсове, минуси, какво се чупи и тн.
А не да влизаш и да се правиш на голяма работа, да обиждаш....пък после да се изнизваш като......нямам кола, не разбирам от двигатели, бля-бля. :-D
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: