• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 193
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
=D> Давай повече снимки, лястовичата опашка с шаблон ли я направи. :partyman:
cvetankirilov - специалист
=D> =D> :partyman: А така момчета, все хубави неща показвате. и аз искам повече снимки
bimbaeco - майстор
Много чиста работа, браво :drinkers:
Allan - специалист
Браво, чудесно изпълнение.
EDI - майстор
Бравос, sbx, много добре се е получило.Явно за гратовата сглобка си имаш шаблон.Само нещо забелязах, поне от снимките не се вижда да си дал наклон за облегалката, да следва естествения наклон на гърба при облягане.Там може да има леко неудобство при сядане и облягане.Резни и малък отвор горе на таблите или сложи някаква дръжка, да можеш да отваряш долапа, така като е пълен, ще е трудно да се отвори.
la_bamz - специалист
Браво и на двамата !!! Много добри неща показвате !!!
bimbaeco, както винаги много добро изпълнение и подробно обянсение :prayer:

sbx, за следващото покажи повече снимки, има какво да видим/научим от теб :partyman:
ZEDYCUS - майстор
EDI
Бравос, sbx, много добре се е получило.Явно за гратовата сглобка си имаш шаблон.Само нещо забелязах, поне от снимките не се вижда да си дал наклон за облегалката, да следва естествения наклон на гърба при облягане.Там може да има леко неудобство при сядане и облягане.
Edi трябва да ти дам моите цайси, взел си да недовиждаш. ЕГН-то не прощава :razz: Има си наклон на облегалката. А за дръжката си има вкопаване за пръстите, вижда се като сянка на снимката. :partyman:
sbh - специалист
Радвам се, че ви хареса моето миндерче.
Гратовата сглобка на чекмеджетата я правих с шаблон, но въпреки това иска доста търпение.
Еди, облегалката има малък наклон и не е неудобна (прилагам чертеж за да се види по-добре).
Основната идея на проекта бяха дълбоките чекмеджета, в които да се събира повече багаж.
Дръжките на чекмеджетата са издълбани като полукръг в горната част на таблите за да не пречат при сядане.
Изваждането и прибирането на чекмеджетата става много лесно, защото са монтирани върху механизми за пълно изтегляне и плавно прибиране.
Опитах се да кача едно клипче за да се види по-добре, но не става.

Прикачен файл

Minder.jpg
Minder.jpg (44.27 KиБ) Видяна 2109 пъти
EDI - майстор
Б.х м..а му, май наистина съм за нови очила / сега съм с -4,5/, че напоследък наистина нещо ми се променя зрението. :? :lol: Като се загледах сега видях, че облегалките са наклонени по дължината оста на ребрата.Хич пък не видях, че има и място за пръстите, видя ми се, че само е фрезована дъгата.
ZEDYCUS - майстор
Сваляш диоптъра, ясна е работата. С годинките се сваля :lol: :-D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: