• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
помниш ли каза, че разбираш повече от майстор
За конкретния въпрос избор на кола ДА, а ти що вадиш думи от контекста и ги туряш в твоето "изложение" с друг смисъл.
Имаш проблем с асимилацията :wink: Не се напъвай, няма да ти отговарям повече....безинтересен си ми....... :cool:
kuger - майстор
Аз пък си мисля, че няколко "колеги" трябва да се пратят на "баня" вече! Що не си ги мерите насаме, бре? Усрахте темата на колегата!
stoianov_n - специалист
kuger написа:
Аз пък си мисля, че няколко "колеги" трябва да се пратят на "баня" вече! Що не си ги мерите насаме, бре? Усрахте темата на колегата!
Аз какво да направя, като някои хора се мъчат да се докажат колко са велики, а пък ние колко сме прости...
Иначе съм съгласен с тебе.
gogo7777 - майстор
Усрахте темата на колегата!
Той човека не може да си избере кола заради тролските "компетентни" тарикати. Прави ли ти впечатление как го люлят от страница на страница.....Ама той си знае.....нали при същите после ще ходи за "консумативи" :lol:
Аз пък си мисля, че няколко "колеги" трябва да се пратят на "баня" вече!
Ами не мисли.....действай.....свикнах вече :lol:
kuger - майстор
Нямам желание, нямам възможност, но не е честно спрямо автора на темата.
infomar
Така значи, в края на краищата решението е взето и следващата седмица ще стане закупуването на автомобил Ford C-Max 100 к.с. бензин. 2008-ма година. Реални 160000 километри, ръчна скоростна кутия, климатроник, гаражна....закупена и поддържана в Мото-Пфое. Така се приближавам към изискванията си - малък данък, бензин, голяма..... и в границата на финансовият ми лимит.
Няма безкрайно щастие, дано да се финализират намеренията ми, за което съм благодарен на всички изказали мнения и препоръки.
Последна промяна от infomar на съб апр 09, 2016 2:44 pm, променено общо 1 път.
ivanovbg - майстор
Екстра! А за зимата каква си избра? :wink:
:partyman:
DundyTheCroc - майстор
ivanovbg написа:
Хаха, това да не е дизел без горивен филтър :)
infomar
ivanovbg написа:

Що ме стряскаш.... доверявам се на гербавото правителство да има почистени пътища зимата :?
ivanovbg - майстор
Гърбавото правителство ..., добре че тая зима не беше .... шот форд трудно работи зимата :-D
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: