помниш ли каза, че разбираш повече от майсторЗа конкретния въпрос избор на кола ДА, а ти що вадиш думи от контекста и ги туряш в твоето "изложение" с друг смисъл.
Имаш проблем с асимилацията

помниш ли каза, че разбираш повече от майсторЗа конкретния въпрос избор на кола ДА, а ти що вадиш думи от контекста и ги туряш в твоето "изложение" с друг смисъл.
kuger написа:Аз пък си мисля, че няколко "колеги" трябва да се пратят на "баня" вече! Що не си ги мерите насаме, бре? Усрахте темата на колегата!Аз какво да направя, като някои хора се мъчат да се докажат колко са велики, а пък ние колко сме прости...
Усрахте темата на колегата!Той човека не може да си избере кола заради тролските "компетентни" тарикати. Прави ли ти впечатление как го люлят от страница на страница.....Ама той си знае.....нали при същите после ще ходи за "консумативи"
Аз пък си мисля, че няколко "колеги" трябва да се пратят на "баня" вече!Ами не мисли.....действай.....свикнах вече
ivanovbg написа:Екстра! А за зимата каква си избра?Хаха, това да не е дизел без горивен филтър![]()
ivanovbg написа:Екстра! А за зимата каква си избра?![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: