• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
infomar
ivanovbg написа:
Гърбавото правителство ..., добре че тая зима не беше .... шот форд трудно работи зимата :-D
:partyman:
Дизела или бензиновите?
DundyTheCroc - майстор
Това, че на Тинки Форда не пали и при температури над нулата не значи, че други не палят
https://www.youtube.com/watch?v=tXvdG9HL1qs
inspo - майстор
Един форд запалил през зимата и те го кръстили фокус...
А каква е гаранцията , че не го е загасил малко преди да снима клипа?
Особено като гледам как му заспаха оборотите..
DundyTheCroc - майстор
На дизела оборотите са еднакви, независимо дали е топла или студена. Кога го е загасил не се знае, но се вижда, че стрелката за температурата е на минимум. По пресния снежец по стъклата се вижда, че е била навън, а не излиза от топъл гараж. Със сигурност е с нафта, каквато тук нямаме.
infomar
Не знам вие с какви фордчета сте, ама моята "Фиеста" от над 10-15 години е нямала никакъв проблем зимно време - 1.3/бензин. Затова се учудвам на информацията.... :? Е па при минус 25-30 каква работа имам навън.... ще си стоя до печката до жената. Ще пия греяна ракийка с луканчица и ще ги споменавам тия които са на път.... нали съм пенсионер :lol:
DundyTheCroc - майстор
Какво те кара да мислиш, че пишещите против Форд имат такъв изобщо :)
Аз по стечение на обстоятелствата съм с Мондео МК4 и засега съм доволен.
През ръцете ми са минали и два атмосферни дизела на Форд, оттогава дизел не карам :-D
p.v.x - майстор
p.v.x написа:
Във този форум , въртиш сучеш , все на Форд се набиваш.. :-D :lol:

Вземи си една Корса да ти е мирна главата. :rock:

:-D :lol: :lol:
toolegittoquit - майстор
infomar написа:
Не знам вие с какви фордчета сте, ама моята "Фиеста" от над 10-15 години е нямала никакъв проблем зимно време - 1.3/бензин.
1.3 e двигателят по стара технология. Много стар като разработка. Страшно безпроблемен. Като се издуха, почва да понагорява масълце, иначе пак върви..Върви де, то колко да върви за 1.3 - рополи си там по пътя. Аз имах 1.1, който също е по старата технология. Дуракоустойчив.
inspo написа:
А каква е гаранцията , че не го е загасил малко преди да снима клипа?
Бензиновите фордове никакви ядове нямат. А що иде реч за дизеловите - направих и моят да пали в нормата вече.
infomar
toolegittoquit написа:
infomar написа:
Не знам вие с какви фордчета сте, ама моята "Фиеста" от над 10-15 години е нямала никакъв проблем зимно време - 1.3/бензин.
1.3 e двигателят по стара технология. Много стар като разработка. Страшно безпроблемен. Като се издуха, почва да понагорява масълце, иначе пак върви. Аз имах 1.1, който също е по старата технология. Дуракоустойчив.

Така е, пра си - първа регистрация 1992-ра и до сега... 24 години... само бензин е наливано и текуща поддръжка.... То няма километри, взех я 10 годишна на 95 000 сега е на 120 000 км. и от двигателя съм възхитен, въобще не гори масло. :rolleyes: Ама мъничка.....
Последна промяна от infomar на съб апр 09, 2016 8:23 pm, променено общо 1 път.
p.v.x - майстор
toolegittoquit написа:
- направих и моят да пали в нормата вече.
Някакви норми ли има...Не знаех. Ей , кво ли няма да научи човек. :-D :lol: :rock:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: