Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
fore написа:
Кой е верният накрайник ?
То вярно че като натиснеш до край и налягането е прекалено високо. А с по малко натиск регулираш това.
Е те номера имат ли, че не съм видял. Не мога да кажа кой. Свалих всички и проба на дюзата.
Тествах поялника и калайдисах една от човките. Трябва да го пробвам с най-дебелата щото ми се струва слаб в нагряването.
Понеже това ми е поредния газов поялник, да пиша, че тези с прозрачните резервоари и двата се разхерметизираха. Иначе добре бе, че се вежда количентвото газ :roll:
mitko64 - майстор
Излязоха новите предложения в Lidl. service. В скоро време ще пускат бъркалката, инверторен генератор и сух компресор.
fore - майстор
kozl написа:
fore написа:
Кой е верният накрайник ?
То вярно че като натиснеш до край и налягането е прекалено високо. А с по малко натиск регулираш това.
Е те номера имат ли, че не съм видял. Не мога да кажа кой. Свалих всички и проба на дюзата.
Тествах поялника и калайдисах една от човките. Трябва да го пробвам с най-дебелата щото ми се струва слаб в нагряването.
Понеже това ми е поредния газов поялник, да пиша, че тези с прозрачните резервоари и двата се разхерметизираха. Иначе добре бе, че се вежда количентвото газ :roll:

Значи вчера калайдисах конусната човка. Малко трудно стана целият връх с калай. Ползвах нишадър. Щото киселината ми е в другият апартамент.
Човката е с повече желязо. Мед майче няма много. Но и на прехваленте М-солдери на Маргарит Серафимов ми се наложи да сменя човките, понеже тоя е свалил качеството и слага железни човки от най евтините. Купих Прокитски от Електронинвест. Яко медни. Лошото е че тук иска да се прави резба. Но ще я измеря днес и ако е стандартна ще купя по дебела Прокидска човка и ще и направя резба.

Иначе като го сложа между 1 до 2 топи идеално нормален тинол ! Като го отпоря на 4 до 5, абе към макса- топи дебела пръчка припой за запояване на улуци- с призмична форма.

Вдига супер висока температура.
Виж си регулатора дали добре отваря дюзата за газта.

Като се препълни бутилката започва естествено да изхвърля газ навън.
Абе иска си майсторлък за да я напълниш.
sreky - специалист
Здравейте,колеги имам проблем с голямата пендула с изтегляне.Преди време след свършване на работа,при прибирането изпадна част от застопоряващия винт който фиксира градусите.Погледнах трябваше да се развият 6 винта и да се монтира,но бързах и го прибрах на видно място дето няма да се загуби- и ся няма намиране :lol: .Та молбата ми е някой който има въпросната пендула да щракне няколко снимки да видя какво мога да измисля като замяна.Доколкото имам спомен беше парче неръждавейка с пласмаса накрая
mitko64 - майстор
За кой фиксиращ винт говориш. Има един който заключва въртенето на плота и другият, който заключва фиксацията на скоса на диска. Този вторият прилича на дръжка на врата, вътре има пружина и бутонче- дърпаш - завърташ- отпускаш, така стягаш или охлабваш градусите на диска. И от двата имам резерва, но са със стопени пластмасови детайли.
sreky - специалист
Благодаря колега за този който фиксира плота ставаше въпрос,но вече е оправен.Малко мамата и вълшебни думи,един очукан пръст и яко побългаряване,братята китайци могат само благородно да завиждат :-D
mitko64 - майстор
Toй си е обикновена резба М10 с пластмасова врътка. Един перчат болт М10 също би свършил работа. Между другото скоро се очаква да я пуснат пак въпросната пендула, че някой питаше. В Германия педложението е за 18.04.
sreky - специалист
А не врътката,тя си беше там следващата част я нямаше-някво рамо която врътката притиска и застопорява
p.v.x - майстор
Да попитам малко извън темата...няма само за асансьори да се говори.... :-D

Някой купувал ли е миналата година , от дръвчетата или къпините. Някакви отзиви , след една година. :partyman:
fore - майстор
Взех едно Сабо, да си танцувам из Вилата танго по двора.
Нещо малко халтаво и голямо ми стой, но ще го разносвам довечера да видя дали ще ми лепне. :mrgreen:

Хубавата касиерка в Лидла зад ц. Баня с която си има приказка сподели че и било и на нея малко грубо това Сабо, аз се зайграх да си призная леко с нея, та и казах че то е за работа из Вилата повече, а не за комфорт пред телевизора в апартамента. :wink:
Ако трябва да перефразирам -това са галошите на Лидл ! :mrgreen: Тя се развесели определено.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: