• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
p.v.x - майстор
Има една приказка(нищо лошо към майсторите)...Да не ти влиза майстор в къщата. :-D От прочетеното разбирам майсторите...Един вид....да не ти се пада такъв клиент. :lol: :lol:
ksl - напреднал
Отговорът как идва криминална полиция за едни яйца е много прост - увреждането на чужда вещ е престъпление. Ако не вярвате, ще поискам копие от протокола и ще го публикувам тук.

Относно как по яйцата има латекс, мога само да гадая. Ето за какво става дума:
Прикачен файл:
12965980_995658560481429_1881740866_n.jpg
GL78 - специалист
То като реклама на дамски превръзки, ама на ония по-скъпите :butthead:
Hoвoceлckи - майстор
Не ми звучи много логично на читав клиент, някой да рискува да залага капани. Колко майстори си успял да прецакаш не знам, но клиенти мераклии да минат по тънката лайсна с какви ли не шикалкалкавения съм имал доста. Най-вероятно ще се видите в съда. До тогава е редно да не дрънкаш на ляво и на дясно, да не те осъди в крайна сметка за клевета. Като гледам няма да му е трудно да събере достанъчно доволни клиенти за свидетели. Плюс работниците му. Кога, как и най-важното ЗАЩО са се оказали там тез вапцани яйца, едва ли е от най-лесно доказуемите неща в един български съд.
Че не си читав го вижда всеки колега. Да пази господ от клиенти като теб!

Господин админ, моля да уважите същността на този форум и да премахнете тази тема от тук!
radius - майстор
Кво нападнахте човека, всеки трябва да пляска и да се кланя на изсраното от майсторите ли? Не казвам кой крив и кой прав, но явно не сте свикнали да гледат критично на работата ви. Нали сте майстори...
joro1968 - специалист
Hoвoceлckи написа:
Не ми звучи много логично на читав клиент, някой да рискува да залага капани. Колко майстори си успял да прецакаш не знам, но клиенти мераклии да минат по тънката лайсна с какви ли не шикалкалкавения съм имал доста. Най-вероятно ще се видите в съда. До тогава е редно да не дрънкаш на ляво и на дясно, да не те осъди в крайна сметка за клевета. Като гледам няма да му е трудно да събере достанъчно доволни клиенти за свидетели. Плюс работниците му. Кога, как и най-важното ЗАЩО са се оказали там тез вапцани яйца, едва ли е от най-лесно доказуемите неща в един български съд.
Че не си читав го вижда всеки колега. Да пази господ от клиенти като теб!

Господин админ, моля да уважите същността на този форум и да премахнете тази тема от тук!
кхъм..кхъм та ти не си последната инстанция тук.... за тая работа си има съд.....
И аз не обичам майстори да ме правят на маймуна,например да залепят капаците на керемидите и да се свлекат на третия месец....или да крадат кутии с винтове за гипсокартона..... или да ми крадат мистриите и маламашките....
sreky - специалист
Що ли си мисля че някои клиенти си заслужават майсторите.Напоследък първата приказка на клиента е ква отстъпка ще ми направиш.Тя отстъпката уважаеми клиенти си е калкулирана в цената.Друг е вапроса че напоследък се навъдиха много майстори които само са гледали как стават нещата.Не ми е ясно как ще наемеш човек на който не си видял работата или ти е препоръчан от някой на който имаш доверие.И към пусналият темата явно има и други неща които не казваш щом са ти сложили яйцата преди да затворят картона .Доста преди разправията за боядисването ще да е било.Или бояджиите са ги набутали през някой отвор за луничка.Не вярвам че пребоядисването на 2 тавана което става за няколко часа ще доведе до слагането на шапка
Фърбата - специалист
За да са коректни майсторите с теб- трябва и ти да си коректен клиент. За да са точни с теб- трябва и ти да си точен- просто е.
За да предприеме някой майстор такава стъпка- има някаква причина за това. Най-често причините са финансови- клиента е почнал да се цигани, да иска смъкване на договорената цена заради неща, които не му харесват.
Само , че автора на темата няма да си признае и да ни напише мотивите да му сложат шапка, а мотивите със сигурност са му известни.
Другата страна също не ми се вярва да пише в темата, тъй като ако напише" сложих му шапката, щото така и така..." Все пак е заведено дело срещу него и не върви да направи самопризнания тук.
nikolov333 - майстор
Каквото и да е направил клиента винаги има право! Като не стават нещата майстора си отива.. Лично аз съм плащал хиляди на майстори, които не заслужават парите си и след тях съм преправял всичко отново сам и без пазарлъци.. А който ги е сложил тези яйца 100% не му е първия път..така че нека го разледват, така поне ще се замисли следващия път, преди да реши да вмирисва живота на клиентите си.. :axe:
Последна промяна от nikolov333 на вт апр 12, 2016 10:31 am, променено общо 1 път.
p.v.x - майстор
nikolov333 написа:
А който ги е сложил тези яйца 100% не му е за първи път..така че е добре, да го разледват понеже така ще се замисли другия път, дали да вмирисва живота на още клиенти..
Да бе...щото тази лакардия във форума , ще го спре. :-D

Сега остана да си поръча и камина , където наистина да му сложат шапката. :lol:
Последна промяна от p.v.x на вт апр 12, 2016 10:56 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: