Има една приказка(нищо лошо към майсторите)...Да не ти влиза майстор в къщата.
От прочетеното разбирам майсторите...Един вид....да не ти се пада такъв клиент.

Hoвoceлckи написа:Не ми звучи много логично на читав клиент, някой да рискува да залага капани. Колко майстори си успял да прецакаш не знам, но клиенти мераклии да минат по тънката лайсна с какви ли не шикалкалкавения съм имал доста. Най-вероятно ще се видите в съда. До тогава е редно да не дрънкаш на ляво и на дясно, да не те осъди в крайна сметка за клевета. Като гледам няма да му е трудно да събере достанъчно доволни клиенти за свидетели. Плюс работниците му. Кога, как и най-важното ЗАЩО са се оказали там тез вапцани яйца, едва ли е от най-лесно доказуемите неща в един български съд.кхъм..кхъм та ти не си последната инстанция тук.... за тая работа си има съд.....
Че не си читав го вижда всеки колега. Да пази господ от клиенти като теб!
Господин админ, моля да уважите същността на този форум и да премахнете тази тема от тук!
nikolov333 написа: А който ги е сложил тези яйца 100% не му е за първи път..така че е добре, да го разледват понеже така ще се замисли другия път, дали да вмирисва живота на още клиенти..Да бе...щото тази лакардия във форума , ще го спре.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: