• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
joro1968 - специалист
А па на мен беше така с няколко случки. Преди години си седя вътре в вкъщи и чувам ,,луп-луп!,, излизам и виждам мургави сложили стълба и аха да ми ремонтират улуците без дори да ги питам....
-Кви сте и какво искате!?
-Те бате ще ти ремонтираме улуците за 15 лева!
-Ама това на квадрат ли , на метър ли !?
ония мълчат... Пак ги попитах същото. Единия отговори : -около 15 лева парчето!.
-Айде дим да ви няма! и се изнесоха като си свалиха стълбата!
Отдъхнах си но ми изкривиха улука гадовете....!

След години на улицата минава мургав и си носи мострата на ръка докато мия тротоара с маркуча....
-Те праим нови улуци,ке ти правим още сега!
-Що?
-Правим бе бате,ама искам да го видя покрива отблизо....
-Нали виждаш оттука -покрив и къща,какво има толкова да го гледаш!?
-Еми ще падна отгоре!
-Ми не се качвай! Ходи другаде!

:drinkers:
ksl - напреднал
Фърбата написа:
Тези 4000 лв- предполагам не са само за труд, а включват и материалите. Щото ако е само за работа- да вземам да се преквалифицирам овреме...
Посочената цена включва САМО труд. Всичко което си поиска и калкулира, плащах без пазарене. Имаше само нещо което преправи по моя вина и му го платих по ставка 50 лева на час. Това прави около 9 000 лв. месечна заплата. Вие кажете стиснат клиент ли съм. Извинявайте, ама все пак говорим за бояджия, а не за неврохирург или ракетен инженер.
ksl - напреднал
nikolson написа:
Аз, доколкото разбрах, в апартамента е работил друг човек, а не цитираният Цветков. Или греша?
Ключ от апартамента имаше само Иво Цветков и той работи през цялото време или сам или със служителят си Дичо. Никой не е работил без него на обекта. Ако някой е свършил нещо, то е било в негово присъствие. Той водеше Дичо с колата. Сега обаче като навръзвам нещата се оказва, че яйцата са поставени един ден когато Иво беше сам. После другото момче, което излъгал, че съм ги изгонил от обекта ми каза, че Дичо бил алкохолик и затова понякога не смогвал да дойде на работа.
p.v.x - майстор
http://lichna-drama.com/ :rock:

Има една приказка...Тарикат мъж не писка.. :-D
ksl - напреднал
Благодаря за линка. Предпочитам следното четиво: http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm
ZEDYCUS - майстор
:? Aз друго не мога да разбера, защо тази тема не е в другия нов сайт с нов дизайн. Нали от там е намерил майстора.
Hoвoceлckи - майстор
ZEDYCUS написа:
:? Aз друго не мога да разбера, защо тази тема не е в другия нов сайт с нов дизайн. Нали от там си е намерил майстора.
Точно? +1
ksl написа:
Благодаря за линка. Предпочитам следното четиво
zoom:
Прикачен файл:
Наказателен кодекс.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
ksl - напреднал
Няма нужда да ми цитирате закона.
Всичко, което съм написал тук, съм дал като показания в полицията и за верността му съм се подписал.
ksl - напреднал
Вчера специализираната група от 07 РПУ дойде да изземе още вещетвени доказателства.
Очаквайте още новини как се развива случая от петък, когато се връща районният инспектор и започват разпитите.
toni_g79 - специалист
Как ср доказва подобно деяние...примерно ти си решил,че си му дал много пари(или не си му дал),и си хвърлил две яйца през дупката,като едното уж случайно изпаднало(ба си късмета)... и те така,върви доказвай,мое 'имаш белка от де да знаеш, то дива гад....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: