joro1968 написа: Само за грубия строеж на къщата съм изсрал 40 000 лв. голЕм тарикат съм а?Това за колко квадрата....До(със) покрив ли е.
Иначе с 40 К. си зареждам самолета.

joro1968 написа: Само за грубия строеж на къщата съм изсрал 40 000 лв. голЕм тарикат съм а?Това за колко квадрата....До(със) покрив ли е.
Pooh написа: Изобщо, 4 страници чаках да се появят някакви факти (дори и протокола от полицията щеше да се публикува ... уж), не не - Снимки на яйце от анонимен индивид, който плюе КОНКРЕТЕН човек, без последния да има възможност да се защити.Първо не е конкретен човек. Извършител е или Иво Цветков или някой от хората, с които идваше на обекта. След като съм му се доверил на него, да си следи хората какво вършат в негово присъствие, ако не е той. Иво има акаунт тук и може да се защити. Протокола от полицията питах дали го искате, явно го искате, ще проверя с районния инспектор дали имам право да го публикувам. Всичко мои данни са известни на полицията и са дадени в сведение 3032/08.04.2016 от описа на 07 РПУ на СДВР.
ksl написа:Подкрепям мнението на PoohPooh написа: Изобщо, 4 страници чаках да се появят някакви факти (дори и протокола от полицията щеше да се публикува ... уж), не не - Снимки на яйце от анонимен индивид, който плюе КОНКРЕТЕН човек, без последния да има възможност да се защити.Първо не е конкретен човек. Извършител е или Иво Цветков или някой от хората, с които идваше на обекта. След като съм му се доверил на него, да си следи хората какво вършат в негово присъствие, ако не е той. Иво има акаунт тук и може да се защити. Протокола от полицията питах дали го искате, ясно го искате, ще проверя с райнния инспектор дали имам право да го публикувам. Всичко мои данни са известни на полицията и са дадени в сведение 3032/08.04.2016 от описа на 07 РПУ на СДВР.
Junak написа:Абе Hoвoceлckи, кой знае и тебе от колко обекта са те изхвърлилиНикога не са ме изхвърляли, гонили ... Махал съм се сам веднага щом се усетя, но да даваш максимума от себе си и да се прибереш при семейството си с празни ръце, вярвай ми, никак не е приятно
Pooh написа:...
Chefo77 написа:Много смело изказване.
За послеписа - не знаеш какви клиенти има - някои наистина си заслужават не яйца, ами цяла кокошка да зазидаш с всичките и неизлюпени пиленцаКато НЕ свързвам "ksl"с тях!!!
ksl написа:Не само се продават, ами имаше цял плик, ама докато изтичам да му донеса, вече го беше свършил и нали си имам майстор в къщата, много внимавам нещо да не го засегна, да не се обиди, че оспорвам майсторлъка му. Преглътнах го това, както и много други поразии, които направи из къщата. Например, че замаза розетките на контактите с гипс за да му е по-лесно да шпаклова и боядисва. Някои ги открихме после, други не. Отново не му направих проблем. Мир да има. Счупи ми вратичката на кутията за предпазители и хвърлил рамката в една стая, капака в друга. Открих го, но се направих, че не съм забелязал. Мир да има. Счупи ми рамката на входната врата.Нищо казвам ще си я оправя. Мир да има.ksl, ти си бил много търпелив и наивен човек при всичките тези премеждия. Голяма вина имаш че не си се разделил с "майстора" веднага. А майстора .... и той срами името на професията - строител
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: