Аз не се занимавам с ремонтни дейности, ама като правя нещо такова у дома, или съм на работа, най-мразя някой да ме държи изкъсо. За да стане една работа както трябва, трябва да има мисъл, внимание, и да няма излишно прибързване/претупване. Само в моята сфера и при хората, които ръководя ежедневно мога да давам примери за грешки, или по-ниско качество на изработката от допустимото. Естествено материалите, които са сгрешени, неправилни и т.н. биват бракувани и удържани от заплатата на работника. Като имам 2 вида подчинени : 1-тупа тупа и се надява да стане безпроблемно, 2-внимателно и съвестно работене. Обикновено първите губят повече време, като бракуват и изработват повторно, отделно че търпят материални загуби.
Факта, че има договор е най-показателен, ако там има поле за ангажименти и неустойки - може да се види, какво е свършено, какво не, и кой какви отговорности има. По ЗЗП, трудно ще направят нещо на майстора, понеже по закон услугите се ползват с други гаранционни условия (не е 2 години, а е от 2 седмици до 6 месеца). Всичко зависи от сключения договор.
Факта, че има договор е най-показателен, ако там има поле за ангажименти и неустойки - може да се види, какво е свършено, какво не, и кой какви отговорности има. По ЗЗП, трудно ще направят нещо на майстора, понеже по закон услугите се ползват с други гаранционни условия (не е 2 години, а е от 2 седмици до 6 месеца). Всичко зависи от сключения договор.