Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Megi1976 - помощник
Имам стар телевизор нео който е свързан с цифров декодер без да искам смених канал от дистанционото на телевизора и не мога да го оправя
Chefo77 - майстор
Ами натисни бутона и ще се оправи ...
Извинявай за иронията.
Виж как се включва директния видео канал (AV) - предполагам декодера е свързан на тази честота.

И престани да пускаш едни и същи въпроси, за да не те баннат преди да си видяла отговора :wink:
kozl - майстор
А какво значи БАН. Българска Академия на Науките.
Или Бърза Акция на Наказание :? И аз не знам, но го употребявам.
И понеже си мисля, че от другата страна е някой като майка ми........ но всъщност няма как да видя.
"Може пък и да му е сестра" :lol: тези реклами :rolleyes: Исках да пиша "Зевзек някой".
Chefo77 - майстор
Не съм използвал главни букви, значи не е название на организация.
На форумен език "баннат" (banned) означава "наказан" или "изгонен" - както на който му харесва :)
Подозирам, че дамата е една идея по-зряла от мен. :wink:
Което няма абсолютно никакво значение.
Lisko - майстор
Ясно - една година = една идея :-D
:partyman:
FM STEREO - специалист
Може декодера да е свързан към антенният вход чрез RF модулатор.
kozl - майстор
Може ама кой да каже (пише) :?
Какъв е кабела от декодера до TV-то?
Би трябвало ако свързващия кабел е HDMI или еврожак източника да се превключва автоматично при постъпване на сигнал от декодера. Но ако в паниката е чоплено и по декодера и той не подава сигнал и черен екран.
mironcho - специалист
Повтарям Kozl с популярни думи:
Ако сигнала се подава към антенния вход телевизора, то питащия да търси по каналите къде е настроено да хваща сигнала от декодера.
Ако кабела от декодера до телевизора е с различни от кръгли букси (т.е. е HDMI или SCART/еврожак) след изключване и включване на телевизора би трябвало да си намери сам източника на сигнал.

Тема "телевизор Нео" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: