Винаги съм се чудил на спокойствието на някои хора, които нямат резервен ключ за колите си. А тези от Тойота в България направо за наточили сабята за удар през кръста. Да идат до Мюнхен и местните дилъри ще им направят ключ.
Та значи вече съм отговорен собственик на желаната кола и за сега съм много доволен от действието си.

Снимките са правени на бързо и не са много издържани художествено. На живо е много по добра.
Днес отидох сутринта в КАТ Бургас и за 30 минути ми извадиха нови документи със старият номер - без канал. После 5 часа пътуване..... спокойно, без бързане.
Изминах 400 километра и съм доволен от пъргавостта, динамиката на изпреварване, преминаване на балкана, работата на климатроника е жестока - ще ме замрази или свари в зависимост от желанието.
За сега не съжалявам за избора на конкретната кола. Като новобранец ме стресна мигането на една червена лампичка на таблото когато се извади ключа, но се оказа, че старият собственик не е знаел, че има имобилайзер, който се задейства без ключ и мига. Наложи се да отварям книжката и да се образовам в самото начало.
Лошото е, че е с един ключ за мобилайзера и един обикновен. Сега ще се наложи да изваждам резервен от МПфое.