• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
moimoimoi - майстор
сст15420 което аз съм ползвал на година прави разлика от 1 минута
valentino76bs - майстор
kabel96 написа:
"Колега" виждам че имаш повече време от мен да търкаш клавиатурата аз сега имам 5 мин щото вали градушка отвън ще ти дам само жокер да си убиваш времето.Поздрави. :prayer: :supz: :drinkers:
http://www.ebay.com/itm/Theben-AG-Schal ... SwKtVWxZ3y
"Виждаш" и в бъдещето може би....Едно време и Къци даваше жокер ама му махнаха предаването!
Та сега сериозно "прав" беше не мога да си го позволя минавам на този вариант...Поздрави!
Прикачен файл:
93538504_1_585x461_rachen-chasovnik-raketa-gr-gabrovo.jpg
93538504_1_585x461_rachen-chasovnik-raketa-gr-gabrovo.jpg (18.57 KиБ) Видяна 1349 пъти
Прикачен файл:
1578685.jpg
1578685.jpg (19.01 KиБ) Видяна 1349 пъти
sirko - специалист
valentino76bs написа:
sirko написа:
Ползвам CCT15421 за да си управялявам бойлера вече 4 години и работи точно, но за такава прецизност незнам, какво налага комутирането да е толкова точно?
Колега айде моля виж дали върви точно ,така ще имам най вярна представа дали е добро или е долу горе/ както казва fox/!
Върви точно но при мен изискванията са +- 10мин в твоя случай чак до секунда две няма да ти свърши работа. Така и на сподели за какво ти е такава точност?
http://www.ebay.com/itm/LAN-Ethernet-2- ... 1933101319 това дали ще свърши работа? Само незнам дали има API-та
fox_vt - майстор
Еми нямам наблюдения над конкретното шнайдерско реле но от спецификациите му виждам +/-1 сек на ден :? експлоатационен срок 6 години :) И след това какво на боклука ли :?: Заради вградената батерия.Пък и не си казал каква точност ти трябва,защото отклонение 1 сек на ден и 1 сек на 3 000 000 години за атомния си е доооста обширна разлика.
moimoimoi - майстор
батерията се сменя
а точноста е +-1 секунда
т.е. днес може да е +1 а утре -1 секунда и резултата е 0 отклонение
както казах при мен има разлика от 1 минута за 1 година което прави 0.16секунди на ден
sirko - специалист
Това горното дет go постнах от ebay по ще му свърши работа стига да му усигори нет, дават го със софт с отворен код и не е проблем с едно скриптче да се ориентира по точно време в интернет след него контактор и т.н.
На първо четене цена/изисквания е супер.
valentino76bs - майстор
Една до 2 минути на година не било проблем ,тъй като не е за мен хората си решиха! Тъкмо и гаранция има така ,че ....всичко е наред!Тенкс на всички за отговорите включително и на там ония... :)
  • 1
  • 2

Тема "Часовниково реле!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: