• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Chefo77 - майстор
Чираче написа:
Разбира се, че заставам зад думите си. Без последното изречение. То си твоя интерпретация.
Тоест "стани това и това и това ... всичко в тая насока ... всички тия майстори" не е еднакво с "един дол дренки"?
И след като един, втори, трети - е некадърник (трябва да преправяш след него), то не всички са като тях ли?
Или думата логика за теб не съществува, или се опитваш да се измъкнеш от твърдение, което ти си казал и заключение, до което твоите думи са довели?
И я се върни пак към обяснението към Пух за това как би изгонил някого, който е поискал доплащане за преправяне и се опитай да не го свържеш с изпращане на майната му, защото не заслужава пари за това. И кажи, че нямаш нищо против майсторите по презумпция, а само срещу някои конкретни, от които ти си бил опарен ...
Чираче - майстор
Младеж,
Задълбаваш в плиткото. Намери си друга жертва.
Струва ми се, че нямаш работа, щом по цял ден си във форума. :? Но това не ме касае.
Последна промяна от Чираче на нед апр 17, 2016 7:27 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Ясно.
"Отговорът не ми е угоден, затова спирам да пиша".
Бъди здрав!
Всеки сам да си прави изводите...

П.С. Прав си, не те касае какво правя в почивния си ден :wink:
Зная, че за много клиенти няма значение дали е неделя и дали е 7.30 сутрин или 22.30 вечер - щом им трябваш, но дай поне тук да си поуважаваме правата :wink:
Hoвoceлckи - майстор
Чираче, като си се толко надобрил от "направи си сам", вземи се пробвай да поработиш на някой клиент. Ей така - за спорта, не за пари. Поискай си реално заплащане (според теб), а ако не са ти нужни въпросните пари, винаги би могъл да ги дариш ... Само ще помолиш клиента си (като е бил помолен автора на темата) да те похвали или оплюе тук. Да ти спести следващите неособено достоверни самохвалебствия. За да си съвсем убедителен, можеш да го направиш повече от един път.
Чираче - майстор
Hoвoceлckи написа:
Чираче, като си се толко надобрил от "направи си сам", вземи се пробвай да поработиш на някой клиент. Ей така - за спорта, не за пари..
Ами нямам какво да кажа в своя защита. Знанията, и уменията ми съм придобил доста преди 2005/началото на форума/. Нищо не съм получил от "направи си сам". Нищо ново, което да не знам, и да не умея. Не мога да кажа, че съм майстор, просто съм чирак. Но до сега пари не съм вземал за работа на познати. Имам си достатъчно работа по къщата, и не ми остава свободно време.
Последна промяна от Чираче на пон апр 18, 2016 8:20 am, променено общо 1 път.
Hoвoceлckи - майстор
Нямах предвид какво си научил от форума, а от "викането на неволята" тогава да го кажа.
Значи ти си имаш много твоя си работа ( което не ти пречи да си на всяка манджа мерудия във форума повсяко време), а другите са безделници, калпазани и алчни?
Чираче - майстор
Точно така е. Имам си достатъчно работа.
Последна промяна от Чираче на пон апр 18, 2016 8:21 am, променено общо 1 път.
Hoвoceлckи - майстор
Давай тогава, пени се още по-яко. Явно с това предпочиташ да те запомнят познавалите те.
Junak - майстор
Мдаа, очакван край за темата...
chapara - майстор
Будали, всекие е прав за себе сси :-D
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26

Тема "Пазете се от този майстор" | Включи се в дискусията: