Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Тоя генератор сигурно е бил само за Немскио пазар ! :lol:

Абе, някой видя ли пунтата на Шолската пила ? Това сигурно е артикулът който се изчерпа за най кратък период от време в цялата търговска верига на Лидл. В Събота я пуснаха и аз докато се намотам по кафетата с Жената и в 12,3 вече я нямаше никъде.
Сега ще пуснат в Кауфланда подобна, но с 4 барабана. :lol: ,пак за тия пари. Тяхната е с 3 батерии от най малките.
Лидлската уж била с 2 батерии.

Понеже се ядосах и пак от Кауфланда в събота взех тази на Шоу. Намалена на 45 кинта. Тя е с 4 батерии от големите-АА. Като я пробвах на петите си- при по силен натиск -спира. Та си представям тази Лидлската с 2 батерии на 3 волта каква работа ще върши.

А Шолската е добра. Има едно като груба кожа на големият пръст -отвънка на десният крак. Все го режа с ноктореза, но ефекта не е дълготраен. Шолската пила чак пушек вдигна и го унищожи тая кожа до нулата.

Даже тази новата е 135 лева със зарядно и акумулаторна батерия. Водоустойчива и тнт. Но и тази върши работа и не съжалявам.
mgbagera - специалист
Нали знаеш че можеш да си я запазиш предварително по телефона :)
Chefo77 - майстор
Fore, като имаш такива гадости, винаги можеш да използваш жокер - ъглошлайф с регулиране на оборотите, пад за шкурка и фина шкурка. Тази пила е за нежни нещица, не за шлайфане на мозайка :wink:
keymaker - специалист
mitko64 написа:
След доста ровене не откривам никакъв генератор на Лидъл 800вата, двутактов, поне от 2011година досега. Сигурно е модел преди това. Гледам Аldi са пускали на Еинхел 900ватов 2008г. Всичките им досега са класически, четритактови, 2800вата, обикновено на Ейнхел, доставчик. Това мисля им е първият инверторен модел.
----------------------------------------------------
докаран е от германия, има ги същите на енхел,алко ,райдер, бъджет, разликата е в цвета. имам и такъв неинверторен със същия двигател ,но е 650вата. А въпросния го подкараха и без електрониката ама от 400вата му се извива свят,така или иначе го ползват само за осветление.
ето примерна снимка:
Изображение
Green_label - помощник
Дали на тоя саблен трион, може да му се сложи нож за рязане на итонг и подобни? Има ли изобщо такива ножове?
Че точно такова нещо имам да режа уикенда и ще го взема, ако може да се приспособи за тая работа...
Николай Николов - специалист
Знам със сигурност, че марковите могат, но един такъв нож си изисква мощност. Пък и ножовете за Итонг и тухли са на цената на лидълския трион :-D :-D

http://www.tashev-galving.com/065+BSH+3 ... 0%BB%D0%B8
http://www.tashev-galving.com/065+DWT+7 ... 0%BE%D0%BD
Последна промяна от Николай Николов на вт апр 19, 2016 12:36 am, променено общо 1 път.
nanobanano - специалист
Аз итонга си го режа със шлайфа.
fore - майстор
Chefo77 написа:
Fore, като имаш такива гадости, винаги можеш да използваш жокер - ъглошлайф с регулиране на оборотите, пад за шкурка и фина шкурка. Тази пила е за нежни нещица, не за шлайфане на мозайка :wink:

Гадости няма никакви. Имам вроговяване на кожата странично на пръста в следствие на падане на тежестта върху него явно. В момента го няма след като го запилих. :wink:
Пилата на Шоу е точно за такива мазоли. Когато го пробвах по петите си, където кожата ми е мека, ролката спираше точно заради това. Другото приложение на пилата, което се досетих е когато се залея с каноколит по пръстите на ръцте, да ги тръкна с нея. В момента това същото го правя една ръчна пила за мазоли -ренденце, но за мокро пилене и махам каноколита добре.
Факта че Шоу е направил тази ел пила говори достатъчно за това че ние хората имаме достатъчно какво да пилиме по тялото си. Мъртва кожа пада ежечастно от нас всеки ден.

Явно ти Чефо си извънземен и идеален, е аз не съм !!! Но единственото гадно нещо е твоето държане и отношението ти в случая. Чудех се дали ще има подобен коментар от такъв род и естествено не закъсня. Радвам се че няма по сериозни дефекти и здравословни проблеми, защото хора като тебе ще се подиграят и ще се държат ГАДНО, както виждам ! Евала !!!
И да знаеш има хора с доста напукани пети, но те са хора работещи и натоварващи своите крака. А не като тебе стоящи пред компера и чудещи се какво да пишат.
И ако ти си режеш ноктите с ъглошлайфа, аз ползвам одобрените средства от марковите фирми за това !!!

=============

mgbagera, какво можеш да запазиш, като е свършило. Аз съм запазвал и по телефона и на место разни работи, но в случая няма наличност.
nikolson - майстор
fore написа:
сериозни дефекти и здравословни проблеми, защото хора като тебе ще се подиграят и ще се държат ГАДНО, както виждам ! Евала !!!
И да знаеш има хора с доста напукани пети, но те са хора работещи и натоварващи своите крака. А не като тебе стоящи пред компера и чудещи се какво да пишат.
И ако ти си режеш ноктите с ъглошлайфа, аз ползвам одобрените средства от марковите фирми за това !!!
Бе ти си бил като някоя шведска девственица. Какви здравословни проблеми, дефекти, ала-бала. Това си е козметика. Scholl (ШоЛ) е козметична фирма, не фармацевтична компания. Дали ще си изплакне шундата някоя, или ще си изрежеш ноктите-все тая.
fore - майстор
Това какво общо имаше неразбрах ? Но явно ти пък си The man ! :prayer:
Мисля че много добре се разбира какво искам да кажа, за подигравателното отношение на Чефо, и хората с разни проблеми.
А ти защо намеси и девствениците.............Явно няма какво да кажете по въпроса и ви избива на глупости.
И точно защото Шоу е фирма за козметика, незнам защо Чефо нарича този елементарен проблем гадост ?!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: