• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lov - майстор
n_a написа:
Газът се нарича пропан-бутан. Нефтохим произвежда и продава пропан-бутан. Дали е една и съща неее знам. Да каже някой знаещ колега :rolleyes:
Нефтохима продава пропан и бутан по отделно а не готова газова смес. Купувача си избира качествата на сместа.От кое по колко килограма да му бъде вкарано в цистерната. Като преди това в цистерната се сипва ''смърдела'' разбирай меркаптена. :lol: И те така в крайна сметка на колонките на газостанциите се продава една смес която е по волята на собственика. Има едни проценти за съотношението на двата газа но според сезона и най вече мерака за далаверата си остават пожелателни. :x
iva6ki - специалист
dundurma написа:
един приятел ми донесе МАЛКА брана-65 см.,но на дъното е изпъкнала около 10 см.диаметър(така си е оргиналдъ).как да се направи равна.
Много трудно или я ползвай така или по добре си намери нова. Борова стомана греене с горелка и бой ама не ти препоръчвам ;)
Фърбата - специалист
dundurma написа:
един приятел ми донесе МАЛКА брана-65 см.,но на дъното е изпъкнала около 10 см.диаметър(така си е оргиналдъ).как да се направи равна.
Щракни едно фото да видим а какво става на въпрос.
Krass - майстор
=D>

Прикачен файл:
12994437_1132122540195120_8243094266725417886_n.jpg
12994437_1132122540195120_8243094266725417886_n.jpg (59.22 KиБ) Видяна 2279 пъти
dundurma - специалист
говорих с приятел-железар и заварчик,та момчето предложи да изреже вдлъбнатината и да завари на дупката ресори от камион.мисля че е решение.
kuger - майстор
dundurma написа:
говорих с приятел-железар и заварчик,та момчето предложи да изреже вдлъбнатината и да завари на дупката ресори от камион.мисля че е решение.
Щях да предложа такъв вариант, но чак ресорна стомана :? Просто да изреже парчето и да го завари обратно /на опаки/.
Имах подобен диск, но крив. Пробвах с чук и загряване, ами то пружина, получих вибрационна болест.
Новия, който си намерих беше спукан, заварих си го, а дупката запълних с парче шина. Проблем никакъв.
Проблем има с какво да го зареждам :-D
iva6ki - специалист
dundurma написа:
По скоро мини през някое стопанство до 15лв ще ти намерят употребяван да не се вкарвате във филми понеже кофти се работи с тая стомана. :roll:
dundurma - специалист
валандъра и заварките са ми БАКШИШ,само после ще поканя и двамата авери,да видят кво са ми донесли и направили.не че софрата няма да ми излезе повече,ма ще ние кефффффф :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Здравейте Башмайстори! Най сетне се присъединявам и аз.
Честита ви Баба Марта! Ето и моето творение за да се похваля а ако имате идеи за допълване - казвайте.
Поздрави от Самоковеца
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: