Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
nikolson - майстор
Ето как стана. Всичко е от мнения в самия форум.
Прикачен файл:
среща.PNG
среща.PNG (15.06 KиБ) Видяна 1337 пъти
След няколко мнения
Прикачен файл:
среща1.PNG
среща1.PNG (15.32 KиБ) Видяна 1337 пъти
И за да не изглежда, че отправям някакъв личен упрек към теб, ще кажа за кои други става дума. Драгозов, aig_welding и agj, или техни представители. И аз не познавах никой лично. Запознах се с Коцето, Наско и Иван.
koveslav - майстор
pansim написа:
koveslav написа:
Така и не попаднах на инвертор,който да не работи прилично с базични.
В крайна сметка пак най-важното остава кой ще държи ръкохватката.
Може би не съм приятен и затова не бях поканен на сбирката за тест на различни видове инвертори. Но - имах какво да кажа и покажа. И от сегашните инвертори щяхте да тествате, а не от предишните. Там и хот старта е по-слабо изразен/съзнателно/ и дросела е друг, и ВАХ е промена леко, но се усеща. И СЕЛКО щях да донеса да опитате работа с алуминиев електрод и ....
А за ръкохватката си на 100% прав. И най-добрата машина само не работи.

Valyo68 - целулозен електрод се работи с къса дъга. Все пак идеята е да заварим качествено нещо а не да пускаме искри.
Приятни и неприятни хората могат да се делят само за маса,казано по нашенски(не съм си позволявал да категоризирам някого,някога).Когато говорим за работа е друга бира и има много критерии.
На сбирката и аз учтиво помолих да присъствам,не съм от инициаторите.Но и не знам някой да се е поинтересувал и да не е бил добре приет.Специални покани май не са отправяни към никого.
pansim - майстор
Е, явно не съм догледал нещо. Приемам, че проблема си е в мен.
Желая успех и здраве на всички!
agj - майстор
nikolson написа:

И за да не изглежда, че отправям някакъв личен упрек към теб, ще кажа за кои други става дума. Драгозов, aig_welding и agj, или техни представители. И аз не познавах никой лично. Запознах се с Коцето, Наско и Иван.
Не знам за какво става дума,и защо намесваш моето име?Никога не съм се интересувал от сбирката.Само ми бяха интересни резултатите като на потребител.Не мога да разбера и за какви мой представителите става дума?Във форума представям само сабе си,т.е. частно лице което няма никави връзка с никакви фирми и търговци.Това че няколко човека тук се опитват да ме представят за това което не съм са водени единствено и само от собствен интерес.
Avas_co - майстор
:partyman:
Аз, ако се прежаля, ще взема да се включа утре, по някое време.
Само да си кажа, чистата и неопетнена душа agj, много ме радва.
ZEDYCUS - майстор
Аз пък ще се включа сега, от петък съм на вилата и всеки ден заварявам по 4_5 часа арматури, менгемета и преси. Радвам се че направих правилния избор преди две години. А за сбирката стана случайно от на приказка във форума, омръзна ми да се говорят само негативизми за Панайот. Срещата беше обявена пред всички, който изяви желание дойде. Успехи на всички.
gogo7777 - майстор
Добре де....поне кажете има ли измежду тези машини, с които сте заварявали шампион. Според вашето виждане....не споменавайте коя е. Тия лакърдии "всички бяха супер" не се признават :wink:
Все пак ми беше интересно.
agj - майстор
Avas_co написа:

Само да си кажа, чистата и неопетнена душа agj, много ме радва.
Ако искаш да казваш нещо ,казвай го !Може би знаеш нещо по въпроса -на коя точно фирма съм представител, рекламен агент и прочее ,колко машини и на кого съм ги продал...? Или може би ще измислиш още някоя клевета? :x
Как не ви омръзна да пишете глупости :x
nikolson - майстор
agj написа:
Във форума представям само сабе си,т.е. частно лице което няма никави връзка с никакви фирми и търговци.
Не твърдя друго освен
nikolson написа:
Като самопоканил се, беше ме яд, че не присъстваха точно хората, които защитават позиция от първо лице. Това не се отнася само за теб.
Не се отричам от нито една своя дума. Всичко написано е логически обосновано. Както виждаш от двата цитата, няма противоречие между написаното от мене и твоето твърдение.
agj - майстор
gogo7777 написа:
Добре де....поне кажете има ли измежду тези машини, с които сте заварявали шампион.
Всички са шампиони ,не разбрали вече!А и смеят ли да кажат нещо друго ,....иначе секира брат!Тва е логически обосновано, сигурен съм ! :-D

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: