Ако плюса е обратното на минуса , то властта е обратното на демокрацията. 

ksl написа:Вчера специализираната група от 07 РПУ дойде да изземе още вещетвени доказателства.Само за протокола - въпросният петък отдавна мина, утре е следващият. Вместо да чуем новини, ставаме свидетели на това как авторът на темата си глътна езика. На фона на първоначалната му бъбривост изглежда странно...
Очаквайте още новини как се развива случая от петък, когато се връща районният инспектор и започват разпитите.
EDI написа:Другаде е проблема, а именно, че 90% от народонаселението се занимава с това, от което хал хабер си няма.Говорим за различни неща, но намали малко процента че много майстори ще изреват
mcm написа: П.П. За протокола, колегата kolcho показва юридически познания, а не знае че за една седмица, за едни яйца, полицията няма да реши случая, то само документите не може да оформи за толкова кратки срокове.За протокола - цитираният колега никъде не е казвал за колко време полицията решава подобни случаи. Той коментира единствено цитираното заявление на автора на темата за "новините в петък" и последвалото замлъкване. Не е зле колегата mcm да се опитва да чете с разбиране. Знам, че е доста затрудняващо за някои хора, но нищо не пречи да се пробва
ksl написа:.Човека, поне държи на "точката" си от 8-ма стр.на темата, а и от тогава не е влизал във форума...
Мнение Публикувано: съб апр 16, 2016 8:38 pm
kolcho написа:Опитвате се да провокирате, за да получите информация, свикнал съм на подобни номера, не веднъж съм разпитван. Ще се пробвам да го обясня по простичко.mcm написа: П.П. За протокола, колегата kolcho показва юридически познания, а не знае че за една седмица, за едни яйца, полицията няма да реши случая, то само документите не може да оформи за толкова кратки срокове.За протокола - цитираният колега никъде не е казвал за колко време полицията решава подобни случаи. Той коментира единствено цитираното заявление на автора на темата за "новините в петък" и последвалото замлъкване. Не е зле колегата mcm да се опитва да чете с разбиране. Знам, че е доста затрудняващо за някои хора, но нищо не пречи да се пробва
mcm написа: 2. В случай че имате пък в предвид автора на темата колегата ksl, .Скъпи колега mcm, една основна особеност на малоумието е, че ходи по хората. Да се чудите кого точно визирам , при положение, че в началото на всеки свой пост в темата ЦИТИРАМ конкретното мнение на човека, към когото се обръщам, е точно проява на въпросното интелектуално качество. Съчувствам Ви, но не мога да помогна с нищо, фактът е налице и няма как да бъде променен!...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: