Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
The_FAN - специалист
Става ли тоя пистолет за боядисване или не?
35 лева при Bosh-ов аналог за 206 лв. Ценовата разлика говори но все пак ми трябва рядко и за малки неща щото с четката никакъв ме няма...
Ползвал ли е някой?
За блажна боя ми трябва....всъщност приемам препоръки и за други пистолети в ниския ценови диапазон...

Прикачен файл

8fmfx5uo.jpg
8fmfx5uo.jpg (14 KиБ) Видяна 29925 пъти
yurig - специалист
Ползвам подобен но на Raider и съм доволен горе-долу.Не става за боядисване на автомобили но за други неща бива. Има едно неприятно "плюене" на боя при спиране и започване на боядисването та затова е добре да не го спираш често или преди започване да не е насочен към това което боядисваш. А и от тази "фуния",която е сложена около дюзата капе боя, така че аз намотавам парцалче около нея.
Харалампи - специалист
В Бриколаж е на промоция за 23.90. Не е професионален, много трака, защото е с електромагнит. Направо се стряска бебето като взема да боядисвам. Пробвах го с боя и с латекс работи си. Върши работа и за грундиране на стените преди боядисване и шпакловане. А бе за отговорни работи не става. Ама може и аз да не се справям.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Това нещо си боядисва така, без компресор ли?
W123 - специалист
Мда,това е пистолет който нагнетява боята и я изтрелва под високо налягане като дюзата я разпръсква.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ено време прахосмукачките ги даваха с нещо такова, да?
W123 - специалист
E oнова си беше чист пулвелизатор,ако говорим за едно и също нещо де.
Харалампи - специалист
Пистолета работи с плунжерна помпичка, която е вързана за котвата на електромагнит. Дебита се регулира, като се ограничава хода на плунжера, а от там и струята. Не го разглобих още в магазина, ама ... обичам да знам как работят нещата които имам.
The_FAN - специалист
А след работа с блажна боя как се почиства за да не спече дюзата ?
Чудех се ако сипя разредител да го изпръска....ма да не стопи контейнера за боята или някой пластмасов чарк....?
Харалампи ти как го чистиш твоя ?
yurig - специалист
Почиства се с разредител и то задължително трябва да се изпръска от него защото иначе край с пистолета. Аз лично винаги използвам бензин защото според мен дава по-добри резултати, дори и за разреждане на боята а и съхне по-бързо.

Тема "Пистолет за боядисване Феро тоолс !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: