Тани, ето снимки на прозорците и ъглите. Около прозорците долепят два J - профила.

Прикачен файл
4.jpg (95.84 KиБ) Видяна 5287 пъти
Прикачен файл
3.jpg (87.32 KиБ) Видяна 5287 пъти
Прикачен файл
2.jpg (105.82 KиБ) Видяна 5287 пъти
Прикачен файл
1.jpg (136.76 KиБ) Видяна 5287 пъти
Прикачен файл
5.jpg (113.15 KиБ) Видяна 5287 пъти

да покаже неговото интериорно решение около прозорците.
 да покаже неговото интериорно решение около прозорците.

. Та по въпроса. Хич не го харесвам пустия сайдинг. Някак изкуствено ми стои. Да не говорим, че ми се стори малко тънка тая вата...
 . Та по въпроса. Хич не го харесвам пустия сайдинг. Някак изкуствено ми стои. Да не говорим, че ми се стори малко тънка тая вата...  .Довечера като се прибера ще я измеря колко е дебела. И като изкъртиха бетона пред прозорците се наложи мъж ми да го оправя след тях. Не знам защо не предлагат някакви подпрозоречни первази. Много е тъпо така. Та като оформяхме мястото там-ми се стори и доста кухо...Дано греша. Ама нали съм жена....бивало ме само кусури да намирам. Горе долу добре стана на външен вид/ще помоля децата да помагат при качването на снимките/. Взеха ни по 39 лв на квадрат. Работиха много бързо. Къщато е старо строителство - сутерен, два етажа и тавански. Нашия етаж излезе 3700 без терасите. Съпружеството е строителче и ще си оформя терасите сам
 .Довечера като се прибера ще я измеря колко е дебела. И като изкъртиха бетона пред прозорците се наложи мъж ми да го оправя след тях. Не знам защо не предлагат някакви подпрозоречни первази. Много е тъпо така. Та като оформяхме мястото там-ми се стори и доста кухо...Дано греша. Ама нали съм жена....бивало ме само кусури да намирам. Горе долу добре стана на външен вид/ще помоля децата да помагат при качването на снимките/. Взеха ни по 39 лв на квадрат. Работиха много бързо. Къщато е старо строителство - сутерен, два етажа и тавански. Нашия етаж излезе 3700 без терасите. Съпружеството е строителче и ще си оформя терасите сам  .Това е засега от мен. Чакайте снимки.
 .Това е засега от мен. Чакайте снимки.