Нека намерим най-тънките цени.
I_van - напреднал
mitko64 написа:
Да питам, газовите принадлежности, заслужават ли си по 20лв. http://www.lidl.de/de/powerfix-kartusch ... pe/p218780 ? Зареждат ли се или са с бутилчици за едниократна?
Бутилката е сменяема. Пробива се с уреда и веднъж пробита не се маха, докато не я изхабиш. Цената на бутилките е висока. Купувам си за 1,5 лева турски (НУРГАЗ ако не се лъжа). Едва ли има съществена разлика в качеството на газта.
mitko64 - майстор
Поразрових се и аз, цените са или доста отгоре, или леко по- ниски. Бутилката верно е по-скъпа, но гледам Ротенбергер, ама едва ли е от значение.Да си призная изпитвам ужас вече от газови неща, но лампата ми хареса.
mgbagera - специалист
:lol:

Така като гледам данните на стария и новия, май само външния вид е променен :? е и малко по шумен са го направили.
mitko64 - майстор
Карантията сигурно е същата, но гледам доста от новите им инструменти са с новия дизайн(корпусът с шлици)- 12 и 16 волтовите вертове, ъглошлайф230мм,саблен трион, делташлайф, бъркалка.
mgbagera - специалист
Карантията сигурно е същата
На зад в темата някой спомена (може би ти ) че вече са на втулки а не с лагери.
mitko64 - майстор
mgbagera написа:
Карантията сигурно е същата
На зад в темата някой спомена (може би ти ) че вече са на втулки а не с лагери.
Това е за ъглошлайфа 125мм.
mgbagera - специалист
Аха, ясно :thumbs:

Значи да се надяваме че перфоратора си е останал със същото добро качество както преди :) Така или иначе ще се опитам да отнеса един, ако не ги разземат.

П.П: Относно надуването на цените, вероятно сте забелязали а и коментирали сгъваемото барбекю от миналата промоция :?
Същото го бяха пуснали и в Кауфланд на по ниска цена.
mitko64 - майстор
За първи път виждам лъскави битове на Powerfix(досега само тайванските зелени кутии parkside бяха такива) http://www.lidl.de/de/powerfix-bit-/rat ... et/p170123 . Дано ги отпуснат и към нас.
Николай Николов - специалист
Дочакахме го тоя перфоратор. И аз ще взема един, че имам бетонна мивка на двора за разбиване :lol:
mitko64 - майстор
Ще види зор с тази мивка, тя сигурно е и армирана. Просто не и е силата в къртенето на този тип конструкция с люлеещ се лагер.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: