Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
vidrata - специален-специалист
почти всичко е така но за климатиците (като каза) днес слагаха на един познат 2-а. Шарп и Санио монтажниците казаха че за 1 месец имат 3 Дайкина с "изгорели" компресори(всеки клим. за по 2400 лв.)Така че това не се брои .Искам да кажа ,Че в 90% от случаите цената е за сметка на качеството(ниската цена де).Когато го правиш за малко пари ти пада стимула и го даваш през пръсти. Като не направиш 80-100 лв. надник не си струва хамалогията. Пък и умората си идва 1 баня- 1 седмица 2 бани- 2, 3-3 ,4-4, докога ще издържим ,кога ще харчим парите. Аз така го мисля и правя ,но всеки сам решава. :) :) :)
emil_v r - майстор
Не Видра , не пиши повече , защото искам аз да забия смъртоносният въпрос на Уидурма !
Кажи колега Дундурма ще додеш ли при мен да ти бия мускулна инжекция ?
Ефтино ,за 50 ст , и меря кръвно по 5ст на мерене с ОМРОН ! Омрон !
Сериозно (ако не верваш на мен питай Стефан ) , толкова нежно и безболезнено бия мускулните инжекций , че е стр. кеф.
Започнах да се уча с едни ваксини на кучето във врата подкожно , после продължих със Спазмалгон в бутчето на комшийката :-D
dundurma - специалист
emil_v r написа:
Не Видра , не пиши повече , защото искам аз да забия смъртоносният въпрос на Уидурма !
Кажи колега Дундурма ще додеш ли при мен да ти бия мускулна инжекция ?
Ефтино ,за 50 ст , и меря кръвно по 5ст на мерене с ОМРОН ! Омрон !
Сериозно (ако не верваш на мен питай Стефан ) , толкова нежно и безболезнено бия мускулните инжекций , че е стр. кеф.
Започнах да се уча с едни ваксини на кучето във врата подкожно , после продължих със Спазмалгон в бутчето на комшийката :-D
това са пълни глупости.аз говоря ,че можещите си мислят,че чуждата жена и кола кокал нямат.пак казвам и смятам да приключа с спора.голяма част от вас ,когато ИМ ПОИСКАТ ПАРИ ЗА НЕЩО КАЧЕСТВЕНО НЯМА ДА ГИ ДАДЪТ.
Spaidy - специалист
Абе колега дундрума много си ми интересен мамка му. Без да ми се обиждаш ама чак ме нервираш с твоите философии. Не си прав казват ти го сумати хора. Един съвет или се опитай да си промениш мисленето или недей да спориш за нещо в което не си компетентен. Ще ме извиняваш, че говора така защото съм на 19 години и родителите ми са ме учили винаги да уважавам по възрастните от мен ама пак ти казвам не си прав. Няма да чета тая тема повече пиши каквито си искаш апсурди.
Time2Burn - специалист
Баце, аз не нося очила от 4 лева а от 300. Купувам си обувки не от 30 а от 150. И като си платим 160 лева ток. И 300 лева гориво за колата... къде отиваш. На един водопровод взимам 300 лева без материалите. Ако искаш. Баня под 1500 не правя. Пак ако искаш. Който иска да си вика турците.....
vidrata - специален-специалист
Добре казано "Time2Burn " но оставете го вече дундурма той явно не иска да разбере. Няма смисъл да го убеждаваме. Чао и вдигайте цените че инфлацията е голяма :lol: :lol: :lol:
emil_v r - майстор
Da , no дайте да видим Тайм2 ... иба тия очила 300лв!
Тайм дай за триста лв. аз ще ходя с чадър и щи правя сенка!

Днес ходих при турците .
Замазкаджий м/у 25 и 30 годишни печелят минимум 100лв на ден , средно 150-200 , цена 4,5лв/м.м
Мазачи 200лв/ден , никога по- малко ! -4х.лв./месец .
Не искам да знам дали някой ми вярва , който не- да спи зимен сън :-D
Говоря за чисти "джоб-пара " :) (турски)
pipbel - майстор
Наскоро платих 21150 лв за 360м2 БЦМ и 90м2 гипсова шпакловка на таваните.
Доволен съм от качеството.
3 души, отне им 7 дена и няколко 4аса. Тоест средно по 100лв/ден на човек.
Нормално е за майстори, като се има впредвид че общаците вече вземат 35-40лв дневна надница.
pipbel - майстор
хе хе хе, какви глупости съм написал....
Става дума за 2150лв и 260м2 ВЦМ
Time2Burn - специалист
emil_v r написа:
Da , no дайте да видим Тайм2 ... иба тия очила 300лв!
Тайм дай за триста лв. аз ще ходя с чадър и щи правя сенка!
Баце, RayBan толко си струва, взехи ги от Мола за 290 лв. Имаше и по - скъпи, а по - евтини не видях, освен някакви в ликвидация, но стари модели.

Тема "ceni za bania" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: