Всички имаме коли, нали ?
radius - майстор
Не се пали, не всички обичаме обширните теми. След определено неопределената ти тема за избор на кола, видях и в тази много неясноти.

Днес на обиколното на Ловеч, на Петрол, манометъра им показа 3,2 бара при положение, че гумите вчера ги помпах до 2,4 и ги проверих на 2 места. Еми напомпих и проблемната гума до "3,2" и си карам.
DundyTheCroc - майстор
Единственият точен манометър, който съм виждал, е една електронна колонка за помпане на Газпром до нас, задаваш предварително налягането и после само обикаляш гумите, тя си тества и помпа/изпуска сама. За да ми е мирна главата си имам в колата електронен манометър ;)
SEV - специалист
Преди да ти монтират новите гуми,не изтъркаха ли ръждата от борда с телена четка.При по корозирала джанта слагат малко по гъст каучук между гумата и борда,направиха ли го.Може да смениш и гумаджията,ако не е правил това.Също преди баланс джантата и гумата трябва да са чисти,без наслагвания от кал и други такива.
Ако наистина ти се занимава с корозията,песъкоструй-после подцинковане и накрая прахово :-D .
Дано само джантите да са ръждясали,че почне ли и Фордо да гние тогава става .........

Тема "Как почиствате автомобилните джанти от вътре ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: