Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
koveslav - майстор
RgIvoD написа:
agj написа:
И аз не знам какво толкова се очаква?Вероятно чудеса ...но едва ли , :-D... нищо ново под слънцето!Електрожен като електрожен ,е вярно щял да заварява и с целулозни . и какво от това! Те хората на който им трябва по специална техника ще си намерят ,а едва ли ще опрат точно пък до тоя модел.Фирмите предпочитат марковите машини колкото и да са по скъпи.
Колега, ако за вас няма значение за какво си давате парите в това число и да платите "Марката" , то за повечето хора, които ги изкарват трудно, има значение и най дребният детайл... А и само факта, че изделието се ПРОИЗВЕЖДА от сънародник мен лично ме радва и бих го подкрепил с радост.
Не че не сме работили с години и с правена техника,но в новите времена майстора го посрещат,а даже и го избират по вида на инструментите и машините(имаше една поговорка за дрехите и акъла,ако я помните).После-кой както се представи,така го изпращат :D
agj - майстор
koveslav написа:
Не че не сме работили с години и с правена техника,но в новите времена майстора го посрещат,а даже и го избират по вида на инструментите и машините...
Преди време ,идва един майстор да ми слага дограма.Пушеше пури ,караше Мерцедес... ,инструментите му не помня какви бяха и те се все хубави май! Ноооо си остави ръчичките,... от прозорците и на двете стаи от дограмата дето я сложи духа.Да го ева у майстора :-D
koveslav - майстор
agj написа:
koveslav написа:
Не че не сме работили с години и с правена техника,но в новите времена майстора го посрещат,а даже и го избират по вида на инструментите и машините...
Преди време ,идва един майстор да ми слага дограма.Пушеше пури ,караше Мерцедес... ,инструментите му не помня какви бяха и те се все хубави май! Ноооо си остави ръчичките,... от прозорците и на двете стаи от дограмата дето я сложи духа.Да го ева у майстора :-D
Еми-изпращаш го подобаващо да си кара мерцедеса другаде и това е.Ама с представянето си хвана поръчката,нали?
dragozow - майстор
Не е само до инструментите, трябва да го можеш. Щото и аз познавам един който прави скъпи коли, но като ида при него все трябва да се връщам за да си довърши несвършеното.
koveslav - майстор
Ама защо ходиш при него-щото му е лачен сервиза,нали?!
Като те видят на обект с невзрачен на вид електрожен или телоподаващо, новото поколение клиенти почват да се ослушват още преди да са видяли какво можеш и как работиш.Често това влияе и на пазарлъка.Дизайна и въобще външния вид на техниката(марките малко хора ги познават) е важен,иначе те гледат несериозно.
Avas_co - майстор
koveslav написа:
Като те видят на обект с невзрачен на вид електрожен или телоподаващо, новото поколение клиенти почват да се ослушват още преди да са видяли какво можеш и как работиш.Често това влияе и на пазарлъка.Дизайна и въобще външния вид на техниката(марките малко хора ги познават) е важен,иначе те гледат несериозно.
Абсолютно съм съгласен с мнението на ковеслав.
kuger - майстор
Качеството на сервиз, или машина не се определя от това колко са лъскави.
Определя се от тези които работят с /в/ тях.
Предпочитам да отида в сервиз, колкото и невзрачен да е, но да съм получил положителни отзиви от клиенти.
Много често зад лъскавата фасада се крие гнилоч!
agj - майстор
Avas_co написа:
koveslav написа:
Абсолютно съм съгласен с мнението на ковеслав.
Тъй де, външния вид на доста от "китайците" е по добър и шарен дори и от на някой маркови, които изобщо не са чувани и виждани у нас ! А ма що не си купувате от шарените ? :-D
gogo7777 - майстор
Като те видят на обект с невзрачен на вид електрожен или телоподаващо
.....и последсвалите отговори.....майстори научете едно......занаятчията притежава инструмент, който му "помага" в работата......майсторче което сменя всеки месец "помощника" е посредстен т.е. не му е работа да се занимава с тая работа. ФАКТ......не ми обяснявайте за "бюджетни" инструменти........ако у тоя форум няма майстори с инструменти, жалко :cool:
kuger - майстор
agj написа:
Тъй де, външния вид на доста от "китайците" е по добър и шарен дори и от на някой маркови, които изобщо не са чувани и виждани у нас ! А ма що не си купувате от шарените ? :-D
Вида няма значение, добрата машина се познава по работата.
При много шарените, аз си избрах "грозен" на вид, ама бачка, пък и няма да се целувам с него, де :-D :-D

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: