Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
Изобщо не се притеснявай за избора на машината която имаш.....тя е професионална :wink:
kuger - майстор
gogo7777 написа:
Изобщо не се притеснявай за избора на машината която имаш.....тя е професионална :wink:
Да си чул да се притеснявам?
kuger - майстор
gogo7777 написа:
Не
Ами, наздраве, тогава :-D :partyman:
gogo7777 - майстор
Живи, здрави....както се казва :)
dragozow - майстор
koveslav написа:
Ама защо ходиш при него-щото му е лачен сервиза,нали?!
Като те видят на обект с невзрачен на вид електрожен или телоподаващо, новото поколение клиенти почват да се ослушват още преди да са видяли какво можеш и как работиш.Често това влияе и на пазарлъка.Дизайна и въобще външния вид на техниката(марките малко хора ги познават) е важен,иначе те гледат несериозно.
Не ходя, ходя в един с три подемника, мръсни майстори, но ми обръщат внимание на глупостите и си я взимам с вътрешно спокойствие. Опитвам се да кажа че дори да имаш апарат на Fronius за 10 бона, ако ръцете са ти в гъза или не можеш да работиш с хора не ставаш. Та не е до апарата.
pansim - майстор
Голяма драма, няма що... :lol:
Явно някои хора не могат да спят спокойно ако не се зачепкат с мен...ама свиквам :wink:
Ето ви снимка - дали се харесва или не - знам че пак ще има оплювания. И Пининфарина да прави дизайна - пак има недоволни.
Хайде със здраве и по-спокойно.

Прикачен файл

iza.JPG
iza.JPG (75.76 KиБ) Видяна 1251 пъти
koveslav - майстор
Какво казахме,вие на къде го извъртяхте....Ми не се старайте,бе,карайте по течението.Кво Ви пука.
pansim - майстор
koveslav написа:
Какво казахме,вие на къде го извъртяхте....Ми не се старайте,бе,карайте по течението.Кво Ви пука.
Ако написаното е към мен - то не разбирам. Моите думи от предишния ми пост НЕ бяха насочени към теб, а към един определен индивид.
Ако съм разбран погрешно - моля за извинение!!! :partyman:
По течението не карам и това се вижда - веднага смених панела с такъв който е по-приятен според мен /и не само/
Има и други промени, които не се виждат...но старая се. Задната решетка е вече черна, пластмасова. Стои по красиво и завършено.
В скоро време /ако не ми мине котка път :) / ще има и цялостна промяна в конструкцията с подобряване на ПВ и възможност за БЕЗЖИЧНО дистанционно управление.
koveslav - майстор
Ако смятате,че взаимотоношенията между хората се определят само по това дали се потупват по рамото....Ако е така,далеч ще стигнете.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: